Rekordszámú előrendelés érkezett a Galaxy S6 és S6 edge modellekre

Farkas Norman, 2015. március 14. 12:11

Az új Galaxy modellekre máris hatalmas a kereslet, a szolgáltatók összesen húszmillió példányt rendeltek belőlük a Samsungtól. Már csak az a kérdés, sikerül-e tartani a tempót a gyártásban.

A The Korea Times jelentése szerint a Samsung rekordként jegyezhető előrendelést kapott új, a Mobile World Congressen bemutatott csúcsmobiljaira a mobilszolgáltatóktól. A Galaxy S6-ot 15, annak két oldalra lenyúló, hajlított kijelzővel szerelt edge kiadását pedig 5 millió példányban vetették előjegyzésbe.

 

A Samsung ezt nyilván nagy sikernek könyvelheti el, ráadásul a szolgáltatók mellett számos egyéb megrendelőre számíthat még, vagyis a Galaxy S6 és S6 edge népszerűsége igen magasra szállhat.

 

A dél-koreai vállalat az új készülékek megalkotásakor a prémium anyagok (Gorilla Glass 4 üveg, fém keret) használatával, továbbfejlesztett kezelőfelülettel, illetve – az edge esetében – jövőbemutató dizájnnal próbálta pótolni az elődmodellekből hiányolt adottságokat, és igen nagy reményekkel indítja majd őket hódító útjukra április 10-én. A duótól azt várja a vállalat, hogy véget vet a Galaxy S széria csökkenő eladásainak. A telefonok sikerére leginkább áruk vethet árnyékot: egy független Galaxy S6-ért 700, egy Galaxy S6 edge-ért pedig 850 eurót kell kicsengetni.

 

 

Sok sikert kívánunk a Samsungnak a rendelések teljesítéséhez, remélhetőleg az üzemek is bírni fogják a kereslet-oldali tempót, és nem lesz akadozás az értékesítésben. Főként a kijelzők és a mobilok szintén házon belül készülő Exynos processzorainak gyártása jelenthet kihívást, hamarosan kiderül, meg tud-e birkózni velük a koreai óriás.

 

[Forrás: GSM Arena]

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38