Három új Xerox-megoldás a papírmentes irodáért

forrás: Prím Online, 2014. december 9. 12:26

Napjainkban a vállalati hatékonyság fokozása egyre inkább kiterjed a dokumentumkezelés területére is, ahol a legfőbb hangsúly ma már a nyomtatási mennyiségek csökkentésén van. A Xerox rég felismerte, hogy a digitalizáció irányába tolódnak el a felhasználói szokások. Ennek megfelelően a „nyomtass kevesebbet” elvet követve 2015-ben három új megoldást vezet be a piacra annak érdekében, hogy a vállalatok minél termelékenyebbek, mobilabbak és ezzel együtt sikeresebbek legyenek.

A Xerox Digital Alternatives alkalmazás egyszerű asztali és mobil technológia, amely automatizálja egy – egy szervezeten belül a papíralapú dokumentumkezelési folyamatokat. A felhasználók egy kezelőfelületet használva tudnak bejelentkezni, jegyzeteket készíteni, megosztani, menteni és dokumentumokat olvasni. Azaz egyáltalán nincs szükség arra, hogy a dokumentumokat kinyomtassák, vagy azokat különböző programokba konvertálják a további felhasználás érdekében.


Xerox Digital Alternatives biztonságosan telepíthető Windows környezetben és iPad-ekre egyaránt. Ugyanakkor ezzel a megoldással a legtöbb mobileszközre automatikusan szinkronizálhatóak a dokumentumok. Másrészt valós-idejű kimutatások készítésére is alkalmas, amelyeknek köszönhetően a vezetők azonnali tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan menedzselhetik hatékonyan a vállalati dokumentumkezelést úgy, hogy mindinkább digitalizálják a papíralapú munkafolyamatokat.

 


A marketing brosúrák, a termékismertetők mind a mai napig az egyik legfontosabb vállalati információs dokumentumok. Viszont egyre jobban növekszik az igény felhasználói oldalról arra, hogy ezeket elektronikus formában is meg lehessen osztani. A közös dokumentum feldolgozást biztosító Xerox ePublishing igénybevételével mindkét formátumban elérhetőek a vállalati anyagok. A szolgáltatás éppúgy biztosít digitális kimentet, mint nyomtatott verziót. A megoldás révén a dokumentumok olvashatóak okostelefonon, tableten, eReaderen és személyi számítógépen is. Printelt formában PDF-ben teszi hozzáférhetővé a dokumentumokat, amelyek HTML5 kompatibilisek, ezáltal linkekkel és egyéb rich media hivatkozásokkal is kiegészíthetőek.


A Xerox ePublishing szintén alkalmas arra, hogy a beépített elemző funkciói révén naprakész kimutatásokat készítsen többek közt a kattintások számáról, az átlagos látogatási időtartamról, vagy a felhasználói visszajelzésekről.


A fenntarthatóság jegyében és az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében a Xerox európai kutatóközpontja megalkotta és szabadalmaztatta a Xerox Print Awareness Tool-t, amellyel a vállalati dolgozókat segítik abban, hogyan lehetnek környezettudatosabbak a mindennapokban. A játékosságra (gamification) épülő megoldáskészlet használatával a dolgozók, önkéntes alapon követhetik azt, hogy a saját erőfeszítéseikkel mennyire csökkenthetik a vállalati nyomtatás volumenét, illetve hogyan lehet okosabban működtetni a meglévő vállalati dokumentumkezelési rendszert.


A Xerox Print Awareness Tool szintén valós idejű visszamérést biztosít és a kielemezve a folyamatokat, javaslatokat ad arra, milyen változtatásokat lenne érdemes végrehajtani  a nyomtatás terén.


Xerox Digital Alternatives, a Xerox ePublishing és a Xerox Print Awareness Tool megoldások jövőre lesznek érhetőek világszerte, beleértve Magyarországot is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14