Közösségi veteránjármű-oldal a Sakkomtól

forrás Prim Online, 2010. december 14. 17:09

A veterán járművek szerelmesei számára közösségi oldalt indított a Sakkom Interaktív pr ügynökség. A www.veteranpark.hu címen elérhető szolgáltatás egy szabad szerkesztésű enciklopédia, mely tetszőleges tartalmakkal – így akár videóbeszámolókkal is – bővíthető.

A veteránjárművek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, évről évre gyarapszik a különböző rendezvények, találkozók száma, ahol egyre több a nosztalgiázni vágyó résztvevő. Számukra és velük együttműködve kíván hasznos információmegosztó helyet kialakítani a Sakkom Interaktív.

„A VeteránPark azok számára készült, akik ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a veteránjárművek iránt. Ez megnyilvánulhat puszta rajongásban, szerencsésebb esetben pedig egy vagy több oldtimer jármű birtoklásában. Célunk, hogy a Magyarországon is egyre szélesebb körben népszerű terület rajongói számára összegyűjtsük a járműipar remekműveit, illetve lehetőséget biztosítsunk a konkrét típusokhoz, modellekhez kapcsolódó tapasztalatok megosztására” – mondta Kolma Kornél, a Sakkom Interaktív pr ügynökség vezetője.

A nemrégiben indult VeteránParkot – melynek népszerűsítése elsősorban keresőoptimalizálás révén történik – egyre többen szerkesztik, ezen kívül számos hazai márkaképviselet nyújtott már segítséget a márkatörténeti oldalak bővítése során. Utóbbiból már 200, míg a konkrét típusokhoz kapcsolódó tartalmakból több mint 70 került fel a VeteránParkra.