Panasonic LUMIX digitális fotópályázat

Kiss Ádám Zoltán, 2010. november 10. 08:15

A Panasonic idén is elindítja LUMIX pályázatát, Idén novembertől jövő áprilisig havonta egy DMC-ZX3 kompakt fényképezőgépet, fődíjként pedig egy DMC-GH2-t sorsolnak ki az indulók között.

Kilencedik alkalommal szervezte meg a Panasonic LUMIX márkájú gépeinek népszerűsítésére a hivatalosan LUMIX Digitális Fotópályázat névre hallgató kezdeményezést. A vállalat 2010 novemberétől 2011 áprilisáig várja képeinket. A cég külön magyarnyelvű leírást is készített a pályázathoz. A szabályok szerint havonta egy képpel indulhatunk, és minden hónapban egy DMC-ZX3 kompakt fényképezőgépet sorsolnak ki nyereményül az indulók között. A végső zsűri elé a havi termés legjobb 100 képe kerül, ezek közül kerül ki a győztes.

Idén a „Munka. Élet” témakörben várják a fényképeket, és a végső elbíráláskor, jövő év májusában egy abszolút győztest is hirdetnek, aki egy vadonatúj LUMIX DMC-GH2 gépet, valamint egy profi fotózáson való részvételt nyer. A 2002 óta megrendezett pályázat idei fordulójára az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://www.lumixaward.com/hu_HU/about/theme