Minilabor, fotókioszk és szoftver a HP-től

Kiss Ádám Zoltán, 2010. szeptember 30. 07:22

A nemrég véget ért, Kölnben megrendezett Photokina kiállításon a HP otthoni és professzionális újdonságokat mutatott be.

Új ML2000D minilabor – a piac leggyorsabb, legnagyobb kapacitású száraztechnológiás minilaborja, amely keret nélküli egyoldalas, és immár keret nélküli kétoldalas nyomatokat készít hibátlan fotóminőségben. E képességekkel a berendezés fotós termékek nagy választékának – pl. fotókönyvek, naptárak, üdvözlőkártyák – automatikus, villámgyors elkészítésére képes.

HP Compact Instant Print fotókioszk – a rendszer optimális megoldás olyan üzletek számára, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre, és viszonylag alacsony a várható forgalom, de az ügyfelek számára vonzó kínálatot jelent a fotószolgáltatás bevezetése. Az új HP fotókioszk amellett, hogy a leggyakrabban keresett 10x15, 13x18 és 15x20 cm-es, - vagy az opcionálisan beépíthető második nyomtatóval akár 20x30 cm-es – képméreteket azonnal el tudja elkészíteni, lehetőséget biztosít összetett fotós termékek, így pl. nagyítások, üdvözlőkártyák, fotókönyvek, poszterek megrendeléseinek rögzítésére, és egy távoli HP fotóstúdióba való továbbítására.

HP Photo Creations – a szoftverrel otthoni számítógépünkkel szórakozva tervezhetünk professzionális kinézetű kiadványokat, ajándéktárgyakat, fotóink felhasználásával. Az elkészített terveket egy kiválasztott HP fotós partnerhez küldhetjük, ahol akár pár óra múlva átvehetjük a kész termékeket. A HP Photo Creations szoftver megjelenik előre telepítve milliónyi HP számítógépen, szállítják minden HP otthoni nyomtatóval, de a HP partnerek arculatukra formálva, mint saját fotós megoldást is terjeszthetik ügyfeleik, vagy reménybeli ügyfeleik számára.