A leggyorsabb, egyben a legkisebb asztali hőnyomtatók

forrás Prim Online, 2008. szeptember 29. 20:42

Az egyedi nyomtatási és azonosítási megoldásokra szakosodott Zebra Technologies bemutatta legújabb asztali hőnyomtató-családját. A G-sorozatot elsősorban egészségügyi, gyógyszeripari és gyáripari alkalmazásra fejlesztették ki. Az új sorozat kategóriájában a legkisebb mérettel, ugyanakkor a legnagyobb nyomtatási sebességgel büszkélkedhet.

A G-sorozat nyomtatói úgy direkt termál, mint kombinált direkt termál/termál transzfer változatban is kaphatók. A Zebra a nyomtatáshoz szükséges minden kiegészítőt is maga biztosítja, így a felhasználók kompatibilitási gondok nélkül állíthatják elő a kívánt címkéket, nyugtákat, szállítóleveleket, azonosító csuklópántokat, kártyákat vagy belépőjegyeket.

A G-sorozat leggyorsabb képviselője, a GX modell másodpercenkénti 150 mm-es nyomtatási sebességével páratlan teljesítményt tesz lehetővé minden alkalmazási területen. A Zebránál azonban a nagy kapacitás nem megy a méret rovására: az új generációs asztali nyomtatók kategóriájukban a legkisebbek, így nem foglalnak fölösleges helyet a zsúfolt munkaasztalokon.