Fujitsu Siemens szerverek az Oracle új hitelesített konfigurációi között

forrás Prim Online, 2008. június 22. 10:04

A Primergy szerverek és a FibreCAT SX tárolóplatform szoftvereit, hardvereit, adattárolási és hálózati komponenseit szakértői tesztelést követően alkalmasnak találták az Oracle Enterprise Linux operációs rendszer alatt futó kritikus nagyvállalati alkalmazások támogatására.

Az Oracle konfigurációhitelesítési programja egyszerűsíti az ügyfelek számára az új rendszerek bevezetését és mérsékli az Oracle Enterprise Linux platformra épülő Linux-csomagok drága tesztelésének igényét. A hitelesítés a Fujitsu Siemens Computers által az EMEA‑régióban és a Fujitsu által más piacokon forgalmazott Primergy szerverekre is érvényes.

A hitelesített konfigurációk tartalma: Primergy RX300 rackszerverek és FibreCAT SX80 tárolóeszközök, Oracle Enterprise Linux 4 Update 4 for Linux x86-64 alatt futó Oracle Database és Oracle Real Application Clusters alkalmazásokkal, valamint Oracle Automatic Storage Management szoftverrel.

Az egy vagy két négymagos Intel Xeon processzorral, maximum 12 üzem közben cserélhető 2,5”-es merevlemez-meghajtóval, 1,7 TB kapacitással, 6 PCI bővítőhellyel és két Gigabit Ethernet LAN-csatlakozással konfigurálható RX300 ideális rendszer a nagy erőforrás-igényű adatbázis-műveletek Linux-alapú platformon történő futtatásához olyan kritikus környezetekben, ahol a váratlan rendszerleállás nem megengedhető.