Megjelent az első, igény szerint fejleszthető Zebra címkenyomtató

forrás Prim Online, 2007. szeptember 13. 14:54

ZM400-as és ZM600-as modellekkel bővítette Z sorozatú hőnyomtató családját a Zebra. A jellemzően ipari és kereskedelmi környezetben, autó- és elektronikai cikkek gyártása során, vagy az egészségügy területén használatos nyomtatók a felhasználók igényeit követve egyszerűen alkalmassá tehetők RFID technológiára előkészített címkék kódolására és nyomtatására, mellyel további termelékenységnövekedés érhető el.

A ZM400/ZM600 hőnyomtatók most hálózati csatlakozást tesznek lehetővé, így a felhasználók könnyen hozhatnak létre biztonságos 802.00b/g, USB 2.0 szimultán paralel, valamint Ethernet csatlakozást. A hőnyomtatók a Zebránál megszokott módon a hosszú távú és megbízható teljesítményt páratlan teljesítménnyel ötvözik. A kevés karbantartást igényelő, felhasználóbarát ZM400/ZM600-as hőnyomtatók 25 cm/másodperc sebességű nyomtatást és gyors adatfeldolgozást tesznek lehetővé.

„A számtalan választható funkcióval rendelkező Z sorozatú nyomtatók kiválóan alkalmazhatók mind a raktározás és a disztribúció, valamint a kiskereskedelem területén, mind olyan gyártási folyamatoknál, ahol nagy mennyiségben kell nyomtatni, továbbá fontos a nyomtatás sebessége és a gyors adatfeldolgozás” - mondta el Halász Árpád, a Zebra délkelet-európai értékesítési vezetője. „Középkategóriás termékcsoportunk továbbra is magas színvonalú teljesítményt és értéket képvisel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinket kizárólag a legmagasabb színvonalú nyomtatási megoldásokkal lássuk el termelékenységük növekedése és költségeik csökkentése érdekében” – fűzte hozzá Halász Árpád.

A ZM400-as és ZM600-as nyomtatók 600 dpi-ig terjedő nyomtatási felbontása, az XML és a különleges - többek között - ázsiai fontok nyomtatása miatt rugalmasan használható.