Minden eddiginél nagyobb rendelkezésre állás az új SUSE Linux Enterprise Serverrel

forrás: Prím Online, 2016. november 12. 08:33

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2

A fizikai, virtuális és felhőben futó, kritikus szolgáltatások számára egyaránt szilárd platformot biztosító megoldást az anyavállalat éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen mutatták be Washingtonban. Az új változat egyszerűen üzembe helyezhető, még nagyobb rendelkezésre állást biztosít a legfontosabb platformokon, és a legszigorúbb szabályozásoknak is megfelel.

 

„A SUSE Linux Enterprise Servert a Fortune Global 100 listán megtalálható vállalatok kétharmada használja, és a legújabb kiadás világszerte elismerő értékeléseket kapott bétatesztelőinktől és partnereinktől. A visszajelzések jól igazolják, hogy a megoldás segítségével a vállalatok a nyílt forráskód előnyeit kihasználva gyorsan használatba vehetik a legújabb, innovatív technológiákat, miközben maximális biztonság és rendelkezésre állás mellett működtethetik vállalati infrastruktúrájukat" – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője. 

 

A friss változat legfontosabb újdonságai a következők:

 

A SUSE Linux Enterprise Server legújabb kiadása már elérhető. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.suse.com/products/server/

 

A SUSE Linux Enterprise Server előnyeit bemutató videó: