trükk kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: trükk

Négy tanács a kibertámadások elleni védekezéshez

Idén már az egyik legnagyobb online piactér, az eBay is elszenvedett kibertámadást, néhány hónapja pedig a Feedly RSS-olvasó szolgáltatásai váltak napokig elérhetetlenné a zsaroló hackerek tevékenysége miatt. A tapasztalatok ráadásul azt mutatják, hogy már a kis- és középvállalatok sincsenek biztonságban, ezért minden olyan szervezetnek érdemes elgondolkodnia a kibertámadások elleni védelmen, amely bizalmas adatokkal dolgozik vagy kulcsfontosságú tevékenységet végez, tehát potenciális célpont a hackerek számára.

2014. augusztus 5. 17:30

Egy új számítógéppel sokat spórolhatunk a rezsin

Az idősebb asztali számítógépek a háztartások legéhesebb energiafogyasztói közé tartoznak. Míg egy új ultrabook - a gép pontos típusától és a rajta futtatott szoftverektől függően - éves energiaköltsége nem haladja meg az 1 600 forintot, addig ez a szám az ötéves asztali PC-k esetében körülbelül 18 000 forint – napi átlagos 8 órás bekapcsolt állapot mellett.

2014. január 17. 15:45

Titkok Steve Jobs első iPhone bemutatójából

Szombaton volt két éve Steve Jobs halálának évfordulója. Ő volt az, aki létrehozta az iPhone-t, és elindította az okostelefon forradalmat. Ám, nem ment olyan tökéletesen minden, mint ahogy azt sokat gondolták.

2013. október 7. 14:19

Spórolós trükkök fesztiválozóknak

Úgy is lehet fesztiválozni, hogy ész nélkül szórnánk a pénzt. Csak néhány egyszerű trükköt érdemes szem előtt tartani, és akár 15%-kal is csökkenthetők a költségek.

2013. augusztus 2. 10:21

Tíz tipp mobil eszközeink védelmére

Telefonunk, táblagépünk vagy laptopunk nélkül lassan egy lépést sem teszünk és ez egyre inkább így van nyaralás közben is. Ezért utazáskor szervezetünk óvása mellett érdemes odafigyelni eszközeink védelmére is. Miután saját magunkat és otthonunkat is bebiztosítottuk, ne felejtsük el mobil eszközeink védelmét sem.

2013. július 18. 10:30

Trükkök az online apróhirdetésekhez

Vásárolni és eladni a neten egyszerű és gyors. Azonban akadnak olyan trükkök, melyekkel növelhetjük hatékonyságunkat. Dobra Péter, az Apród.hu apróhirdetési üzletág igazgatója elárulta a legjobb praktikákat.

2013. június 14. 13:23

Csinálj a Facebook profilképekből emotikonokat!

A Mashable oldalán olvasható egy aranyos kis trükk, amellyel a Facebook chaten kis hangulatjeleket varázsolhatunk a profilképekből.

2013. június 12. 11:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

Két új programot hirdet az EIT Digital az innovatív digitális technológia világából érkező pályázóknak. A kezdeményezés célja a deep tech vállalkozások és termékek létrehozásának támogatása (Innovation Factory), valamint digitális technológiai oktatási programok létrehozásának ösztönzése (Entrepreneurial Academy). Az EIT Digital 2022 közös néven futó két programra május 12-ig lehet jelentkezni.

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

Több mint 3,8 százalékkal növelte globális árbevételét a Huawei Technologies 2020-ban az egy évvel korábbihoz képest. A vállalat auditált teljes árbevétele a tavalyi évben 136,7 milliárd dollár lett, nettó nyeresége pedig elérte a 9,9 milliárd dollárt, ami 3,2 százalékkal magasabb az előző évinél.

2021. március 31. 13:35