marketplace kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: marketplace

Hazai kisvállalkozóknak biztosít európai piacot a MediaMarkt

Az áruházlánc vásárlóinak közvetlen elérését biztosítja a beszállítóknak a MediaMarkt új marketplace szolgáltatása. A felületre magyar vállalatok, vállalkozások is regisztrálhatnak mindössze 39 eurós havi díjért. A platformon keresztül Európa legnagyobb piacait érhetik el pár éven belül.

2021. október 13. 19:58

Nokia Music 2.0: Lumia mobilokra

Letölthető a Marketplace-ről a finn gyártó Windows Phone alapú készülékeire a Nokia Music 2.0 szoftver, mely átszabott hangzásjavító algoritmusokat kapott, kezelőfelületét pedig apróbb ráncfelvarrásban részesítették.

2012. március 26. 16:51

Több mint hetvenezer alkalmazás a Windows Phone Marketplace „polcain”

Egy hónapja még „csupán” 60 ezer app volt felfedezhető a Microsoft mobil platformjának alkalmazásboltjában, de ez a szám mára a 72 ezret is meghaladja. Bár iszonyatosan gyorsan fejlődik a Windows Phone Marketplace, így is időbe telhet, míg utoléri a Google Play Store-t, vagy az iTunes-t. A letisztult dizájnnal hódító Marketplace tartalmát egyébként több mint 100 ezer regisztrált fejlesztőnek köszönhetjük, akik viszonylag szigorú kontroll mellett tehetik fel munkáikat a bolt felületére. Egyébként a teljes szoftverkínálat 72 százaléka ingyenes, a fizetős alkalmazások fele pedig kipróbálható vásárlás előtt.

2012. március 26. 13:20

Az elektronikus beszerzés mellett döntött a Peugeot

A tavaly közel 3 millió autót értékesítő francia PSA Peugeot Citroen úgy döntött, hogy csatlakozik a Covisint nevű online autóipari marketplace-hez.

2001. május 23. 06:52

A Dell beszüntette e-piacterét

A Dell beszüntette B2B marketplace-ének működését, alig négy hónappal a hivatalos megnyitás után. A Dell Marketplace lehetővé tette, hogy a vásárlók az általuk kiválasztott forgalmazótól rendeljenek számítógépeket, notebook-okat, szervereket és más kapcsolodó termékeket.

2001. február 7. 15:42

Szárnyaló marketplace

Az amerikai FreeMarkets, online b2b piactér negyedéves jelentésében mesés számokkal ámitotta el a Nasdaq tőzsdeelemzőit.

2000. október 26. 07:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49