médialejátszó kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: médialejátszó

Elhackelt jelentés

A Check Point kutatói egy új támadási vektort azonosítottak be, mellyel a hackerek rosszindulatú feliratokat tudnak létrehozni, ezekkel megtámadhatják a közkedvelt médiaplatformokat használókat, és teljes kontrollt szerezhetnek azok asztali gépei, mobiljai és smart TV-készülékei felett.

2017. május 30. 10:21

Már elérhető a Samsung nyílt forráskódú HbbTV Media Playere

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV) szabványhoz készült médialejátszója nyílt forráskódú projekt formájában elérhető lesz a github nyíltforráskód-fejlesztő közösségi oldalon, HbbPlayer néven. A lejátszó segítségével a műsorszolgáltatók és alkalmazásfejlesztők egy olyan platformon tesztelhetik és érvényesíthetik a HbbTV alkalmazásokat, amely bármely, a HbbTV 1.5-ös szabvánnyal kompatibilis tévén alkalmazható.

2016. szeptember 21. 15:02

Új Sony Blu-ray lejátszó 4K felskálázás és szuper Wi-Fi funkcióval

Amennyiben 4K kompatibilis TV készülékkel rendelkezik a 4K Ultra HD felskálázó funkció révén tartalmai tisztábbak lesznek, mint valaha. A fejlett videó processzor a normál tartalmakat 4K közeli (3840x2160) minőségre javítja fel, mely négyszerese a Full HD minőségnek. A 8 millió pixelnek köszönhetően élvezheti a tűéles képet, még akkor is, ha közelről nézi a készüléket.

2015. július 5. 14:39

Windows 8-ra is elérhető a VLC

A VideoLAN csapata több mint egy évvel a Kickstarter kampány elindulása után kiadta a VLC Windows 8 és 8.1-re optimalizált változatát, amely már elérhető a Windows Store-ban.

2014. március 13. 16:32

Tizenhét ASUS termék nyert 2014-ben CES innovációs díjat

Az ASUS 17 terméke kapta meg a 2014-es CES rangos innovációs díját. Az elismerések hat kategóriában tisztelegnek a cég által képviselt innovatív tervezés és technológiák előtt: számítógépes hardver és alkatrészek, számítógépes perifériák, játékhoz készült hardverelemek és perifériák, otthoni hálózatkezelés, hordozható médialejátszók és kiegészítők, illetve szoftverek és mobilalkalmazások.

2014. január 12. 09:43

Mégsem szűnik meg a Winamp

Tizenhat év után úgy tűnt, leköszönőben van a Winamp csillaga. A végleges leállást december 20-ára várták, ám, ez mégsem történt meg. A népszerű médialejátszót felvásárolták.

2014. január 2. 11:32

Winamp: 16 év után itt a vég

A sokak által kedvelt és használt Winamp médialejátszó úgy tűnik, eltűnik a színről, mintegy 16 év után. A döntést egyelőre nem indokolták.

2013. november 21. 13:34

Sony HMZ-T3W: Hordozható mozi a fejre

A Sony új személyi 3D lejátszója akár utazás közben is mozit varázsol a néző elé. A játékosok és a filmrajongók vezetékek nélkül, HD minőségben élvezhetik kedvenc tartalmukat a HMZ-T3W készülékkel.

Kulcsszavak: 3D médialejátszó Sony
2013. szeptember 3. 12:10

Újdonságok a Google tárházában

Friss hírek szerint már idén bemutatkozhat a keresőóriás új játékkonzolja, médialejátszója és okos karórája is.

2013. július 2. 12:24

Divatos formavilágú audiorendszer a Sharp‪tól

Új modellel bővült a Sharp audio termékkínálata a közelmúltban. A sztereó HiFi rendszer sokoldalú kompatibilitásával, különleges funkcióival és praktikus méretével népszerű lehet az otthonokban. 

2013. június 27. 14:51

Toshiba Blu-ray Disc lejátszók Smart TV funkciókkal

A Toshiba bejelentette, hogy 2013-as 2D és 3D Blu-ray Disc lejátszóit Smart tévé funkciókkal látta el. A vállalat a fogyasztók egyre növekvő igényét ismerte fel, és olyan eszközöket készített, melyek az optikai lemezek lejátszási lehetőségét és a online tartalmakhoz való kényelmes hozzáférést ötvözik.  

2013. március 21. 08:56

Huawei MediaQ M310 az otthoni szórakozáshoz

A Huawei a 2013-as Mobile World Congressen (MWC) bemutatta Huawei MediaQ 310 termékét. A készülék az okostelefonokon, tableteken és tévéken futó tartalmakat kapcsolja össze, ezáltal hozva korszerű technológiát az otthonokba a közös szórakozáshoz vagy akár a családtagokkal való kapcsolattartáshoz.

2013. február 28. 10:04

Digitális dual tunnerrel is kapható már az EVOLVE 3D multimédiás lejátszója

Az Infinity TwinCorder digitális duál tunerének köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

2012. október 16. 14:33

Új iPod touch és iPod nano: ultravékony külső és szenzációs új funkciók

Az Apple bemutatta a világ legnépszerűbb zenelejátszóinak új kiadásait: a teljesen új iPod touch, illetve az újragondolt iPod nano készüléket.

2012. szeptember 16. 11:58

Megérkezett a VLC Player az Android platformra

Jó hírünk van az androidos felhasználók számára, ugyanis letölthető a VLC Player béta verziója a Play Store felületéről.

2012. július 3. 15:05

Samsung Galaxy Player 70 Plus – Androidos médialejátszó két maggal és 5 hüvelykes képernyővel

A koreai gyártó nem lacafacázott, s kiadott egy duplamagos processzorral és 5 hüvelykes érintőképernyővel szerelt médialejátszót, melyet akár a Galaxy Note GSM és LTE modult nélkülöző változatának is tekinthetünk.

2012. március 6. 16:35

ASUS Blu-ray HD médialejátszók különleges tulajdonságokkal

Az ASUS frissen megjelent O!Play BDS-500 és BDS-700 elnevezésű Blu-ray médialejátszói a nagyfelbontású (HD) video- és audiolejátszási lehetőség mellett a termékkategória legszélesebb körű médiaformátum-támogatását nyújtják, miközben a natív online kapcsolat és a Wi-Fi valóban élővé teszi a multimédiás szórakozást. Az új ASUS eszközök egy sor különleges jellemzőt is felsorakoztatnak...

2011. szeptember 20. 09:43

A világ első HD médialejátszója integrált Acetrax- és Facebook-támogatással

Az ASUS megjelentette az internetes szórakozást a nappaliban is élvezhetővé tevő O!Play Mini Plust. A készülék online szolgáltatások garmadáját kínálja, és szinte korlátlan mennyiségű szórakozást tesz elérhetővé a videomegosztó és közösségi média webhelyeken, a tartalom gyors, sima lejátszásáról pedig Gigabit LAN és Wireless N kapcsolat gondoskodik.

Kulcsszavak: ASUS Asus médialejátszó
2011. augusztus 30. 17:50

Toshiba STOR.E TV+: HD médiaközpont otthoni használatra

A Toshiba bemutatta új, HD felbontású multimédiás tárolóeszközét, a STOR.E TV+-t, amely akár 2 TB médiafájl tárolására alkalmas, és kiküszöböli a legtöbb kompatibilitási problémát is.

Kulcsszavak: médialejátszó Toshiba
2010. október 19. 19:36

LG DP1 multimédia lejátszó: nagy felbontás kis méretben

Az LG Electronics hazánkban piacra dobja hordozható multimédiás lejátszóját az LG DP1-et. A készülék mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli kapcsolatokat támogatja, utóbbit wifi dongle segítségével. A DP1 filmek, zenék, képek szinte bármely formátumát lejátssza, csatlakoztatható hozzá egy vagy akár két USB eszköz, illetve az otthoni hálózatra csatlakoztatva lejátssza közvetlenül a számítógépén található tartalmakat.

2010. október 14. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49