HBO Digital – házi filmtár a T-Home TV-n

forrás Prim Online, 2007. március 20. 14:49
Havi húsz-ötven filmet tartalmazó csomagot kínál a filmek szerelmeseinek a T-Home TV új szolgáltatása, az HBO Digital, amely a mozicsatorna első “házi videotéka” szolgáltatása a közép-európai televíziós piacon. A MaxPak előfizetők számára elérhető csomag segítségével az előfizetők a premierfilmek egy részét még az adott film mozicsatornán való sugárzása előtt megtekinthetik.
A T-Online Magyarország és a HBO Közép-Európa között aláírt megállapodás értelmében a T-Home TV kényelmi szolgáltatásai közé tartozó digitális videotéka előfizetéses változata (SVOD – Subscription Video on Demand) újabb csomaggal bővült. A TV2, Norbi és Réka, illetve Béres Alexandra műsorai után – a közép-európai régió úttörőjeként először Magyarországon – a  T-Home TV HBO Digital csomagban immár a mozicsatorna egyes premierfilmjei is elérhetők.

A T-Home TV-n elérhető szolgáltatás kizárólag a MaxPak csomaggal rendelkező előfizetők számára lesz elérhető. A bevezetési időszakban húsz filmet kínáló HBO Digital tartalma a közeli jövőben már ötven sikerfilmre bővül. A premierfilmek egy része az előfizetők számára még az előtt látható lesz, hogy azt a mozicsatorna műsorára tűzné. A filmkínálat természetesen folyamatosan frissül: a programválasztékban minden műfaj megtalálható, ami csak szerepel a T-Home TV HBO műsorkínálatatában, a legnagyobb mozifilmektől, díjat nyert sorozatokon, koncerteken át a díjátadó gálák közvetítéséig.

A T-Home TV szolgáltatásának köszönhetően így már a kezdetektől a legnagyobb filmstúdiók választékából lehet filmeket válogatni, szeptembertől pedig az HBO saját gyártású filmkínálatával és független stúdiók választékával is bővül a megtekinthető műsorok tárháza. Ezen túlmenően ősszel speciális, hazai gyártású HBO-sorozatokkal bővül a T-Home TV-n nézhető kínálat, különleges műsorválasztékot kínálva így az előfizetők számára az igény szerinti házi mozizáshoz.

A választást megkönnyítendő, a filmcímek tartalmuknak megfelelően ún. ”zsánerek” szerint kerülnek  felosztásra, úgymint Gyermekfilmek, Mozifilmek, Dokumentumfilmek, Koncertek és (saját gyártású) Sorozatok. A friss és változatos műsorkínálat jegyében egy-egy film nem szerepel két egymást követő hónapban a műsorválasztékban.
Kulcsszavak: HBO televízió T-Online-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38