Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

Kütyü Magazin, 2024. május 15. 09:04

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

163 ponttal a HUAWEI Pura 70 Ultra érte el az eddigi legmagasabb pontszámot a DXOMARK független minőségellenőrző tesztlabor okostelefonkamera-rangsorának történetében. A DXOMARK szakértői kiemelték a HUAWEI Pura 70 Ultra rekordot döntő Ultra Speed Snapshot funkcióját, amely akár óránként 300 kilométeres sebességig lehetővé tesz nagy sebességű fényképezést, így olyan rövid ideig tartó pillanatok is megörökíthetők, mint egy kisállat rohanása, vagy egy pörgős sportesemény legizgalmasabb megmozdulásai. Magas, 125-ös pontszámmal jutalmazták a készülék autófókusz-funkcióját, dicsérve a pontosságát és sebességét.

 

 

Az okostelefon Ultra Lighting Pop-Out kamerája is kivívta a szakértők elismerését. A visszahúzható kameraszerkezet az Advanced Rotatory Transmission System megoldás révén automatikusan kinyúlik felvétel közben, és így több hely szabadul fel a belső kameraszerkezeten belül. Így a kamera képérzékelő szenzoraira több fény jut, ami tágabb dinamikatartományt, jobb éjszakai felvételeket jelent. A DXOMARK értékelése szerint a készülék „dinamikatartománya nagyon széles, és a kontrasztok kiemelkedőek, ha a fényképeket HDR-képernyőn nézzük”, illetve hozzátették, hogy „a színek nagyon kellemesek a HDR-kijelzőn”.

A DXOMARK kiemelkedő, 164-es pontszámmal értékelte az új generációs Ultra Lighting makró telefotó-kamera zoomfunkcióját, különösen dicsérve a kellemes makróperspektívát és az éles képeket. A szakértők arra is rávilágítottak, hogy a kamera nagy részletgazdagságot produkált zoomfunkciójával minden vizsgált tartományban, valamint még gyenge fényviszonyok között is alacsony volt a zajszint.

A prémium kategóriás HUAWEI Pura 70 Ultra a kiemelkedő fotós képességek és a továbbfejlesztett optikai rendszer mellett 6,8 colos kijelzővel rendelkezik, a különleges Crystal Armor Kunlun Glass kijelző pedig rendkívüli, a korábbi modelleknél hatékonyabb karcolás- és törésállóságot biztosít. Az 5200 milliamperórás akkumulátorral rendelkező telefonhoz 100 wattos SuperCharge Turbo töltő tartozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52