Csökkentett áramfogyasztás az ASUSTOR-ral!

Kütyü Magazin, 2024. március 27. 07:50

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

 

Wake on LAN és Wake on WAN + S3 alvó állapot

Megfelelő beállítás esetén ASUSTOR NAS automatikusan hibernálhatja a merevlemezeket és a NAS-t az S3 alvó állapot használatával, miután az eszköz egy ideig tétlen volt. A Wake on WAN lehetővé teszi, hogy kényelmesen újból bekapcsold a NAS-t, amikor nem tartózkodsz otthon vagy irodában, míg a Wake on LAN ugyanezt a funkciót biztosítja egy helyi hálózaton belül. Akárcsak egy távirányítóval, a NAS be- és kikapcsolható, valamint alvó állapotba helyezhető, hogy az adatok bármikor könnyen elérhetők legyenek, miközben csökkentik az energiafogyasztási költségeket és energiát takarítanak meg.

 

 

Állítsd be energiaütemezést a maximális energiamegtakarításhoz!

A NAS használatának leghatékonyabb módja az, ha kikapcsolod a NAS-t, amikor nincs használatban. Hagyd pihenni a NAS-t, amikor alszol, vagy távol vagy az otthonodtól/irodádtól! Az ADM energiaütemezési funkciói lehetővé teszik a NAS leállításának, indításának és hibernálásának ütemezését, egyszerűvé és hatékonnyá téve az energiatakarékosságot.

A MyArchive automatikusan biztonsági mentést készít fájljaidról

A vadonatúj MyArchive biztonsági mentési ütemezést biztosít. Ha egy ütemezés be van állítva, és egy leválasztott MyArchive-meghajtó csatlakozik, az ADM egy meghatározott időpontban csatlakoztatja a merevlemezt, hogy megkönnyítse az adatok biztonsági mentését. A biztonsági mentés befejezését követően a MyArchive-meghajtó automatikusan leválasztásra kerül. Ez segít biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni a használatot, miközben energiát takarít meg a merevlemez leválasztásával. A fokozott biztonságért a MyArchive-meghajtó eltávolítható és tárolható helyszínen és azon kívül is, hogy megvalósítsa a 3-2-1 biztonsági mentési megoldást.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50