Megújult a Flickr

Czipperer Dia, 2013. május 22. 11:21

Miután a Yahoo felvásárolta a Tumblrt, kiadott egy nagyobb frissítést a Flickrhez is. Többek között átalakult a felület, valamint 1 terrabyte ingyen tárhelyet is biztosítanak a felhasználóknak.

A Yahoo mostani frissítésével az egyetlen olyan szolgáltatóvá vált, aki ekkora tárhelyet kínál ingyenesen felhasználóinak. Ezzel akár 500 ezer képet is tárolhatnak egy felületen.

 

A felület is jelentősen megváltozott. Sokkal vizuálisabbá vált, a fő hangsúly a képekre került át. Az elrendezés is megváltozott, valamint kevesebb lett a szöveges rész. Így összhatás szempontjából kellemes élményt nyújt.

 

 

Minden képhez tartozik egy megosztás gomb is, amellyel kedvenc közösségi oldalaikon is közzétehetik fotóikat. Emellett diavetítés funkcióval is bővült a paletta, amellyel a képek sokkal látványosabban, teljes képernyőn jelennek meg.

 

És nem csak az asztali változat kapott frissítéseket, az androidos alkalmazás is átalakult. Az új verzió lényegében az iOS kiadásokhoz alkalmazkodik. Itt is a képközpontú felhasználói felület dominál. Eltűnt a vakító fehér háttér, helyette képek jelennek meg.

 

 

Marissa Mayer, a Yahoo vezérigazgatója elmondta, hogy azt szeretnék a Flickrt újra fantasztikussá varázsolni.

 

Forrás. Techspot.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36