Nők Lapja Café mobilalkalmazás az ünnepekre

forrás: Prím Online, 2012. december 17. 13:30

Mobilalkalmazással készül az ünnepekre a Nők Lapja Café. A piacvezető női portál már iPhone, Android és WindowsPhone alkalmazásként is elérhető.

Az okostelefon-vásárlási láz minden évben a karácsonyi időszakban éri el a csúcspontját, az ünnepek alatt világszerte több millió új készüléket aktiválnak, és százmilliós nagyságrendben töltenek le alkalmazásokat. Mivel férfiak és nők már közel egyenlő arányban vásárolnak okostelefont, a Sanoma Media Budapest legnépszerűbb női termékével lepi meg a hölgyeket. A Nők Lapja Café három verzióban, iPhone, Android és Windows Phone készülékekre is elkészült, így a legnépszerűbb okostelefonok költözik be a női táskákba.
 
Az alkalmazással bárhol, bármikor elérhetők az Nők Lapja Café cikkei: a családdal, egészséggel és párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó írások mellett a divatvilág újdonságai, változatos receptek és a legfrissebb sztárhírek is helyet kapnak, csakúgy, mint a népszerű Cafeblog és képeslap-küldés. A Horoszkóp sem maradhatott ki: a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is tartalmazza az applikáció.

Funkciók:

- Hírek, cikkek – minden, ami egy nőnek fontos, egy helyen
- Horoszkóp: napi, heti, havi, hétvégi szerelmi horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Angyalhoroszkóp
- Holdnaptár
- Nők Lapja Café Galéria
- Cikkek megosztása e-mailben és Facebookon
- Szerencsesüti – mit üzen ma?
- Erénykerék – napi iránymutatás idézetekkel

Az alkalmazás letölthető:

iPhone-ra:
https://itunes.apple.com/hu/app/nok-lapja-cafe/id575146197?ls=1&mt=8

Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanoma.nlcafe

A Windows Phone verziót néhány napon belül itt:

http://www.windowsphone.com/hu-HU/store/publishers?publisherId=SanomaMedia

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Ezzel a fintech újdonsággal növelik bevételüket a webáruházak

Akár húsz százalékos extra forgalomnövekedést is generálhat a webshopokban a Magyarország vezető fintech cége által fejlesztett, egyedülálló, saját brandre szabható részletfizetési megoldás.

2024. május 23. 12:59

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Matchbox lett az elektromos Mercedesből

A Mattel leleplezte  a Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautóját, ami az ikonikus Mercedes-Benz G-osztályt és a nemrégiben bemutatott, új elektromos modellváltozatot ünnepli. A prémium kategóriás kisautó újrahasznosított fémből és legalább 81%-ban ISCC-minősítésű műanyag felhasználásával készül*. A Matchbox exkluzív, 1:64 méretarányú, öntött replikája élethű részletekkel idézi meg az ikonikus G-osztályt és egyedi, texturált papír csomagolással rendelkezik.

2024. május 23. 10:25

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17