Canon PowerShot S100 és SX40 HS fényképezők már DIGIC 5 processzorral

Kütyü magazin, 2011. szeptember 15. 19:35

A Canon mai sajtótájékoztatóján volt szerencsénk megismerni a gyártó két legújabb fényképezőgépét, melyekben a jelenleg elterjedt DIGIC 4-nél hatszor gyorsabb DIGIC 5 processzor dolgozik. Mindkét készülék újítások tömkelegét kínálja a felhasználók széles körének.

A mai nap folyamán egy rövid műsorral (kép lent) megfűszerezett rendezvényen mutatta be legújabb modelljeit a Canon. A táncos előadást és prezentációt követően közelebbről is szemügyre vehettük a vadonatúj fényképezőgépeket. Mindkét masináról elmondható, hogy igen tetszetősre sikeredett. Az S100 kiváló választás lehet az amatőr fotósok számára. Az SX40H S nagyon egyszerűen kezelhető, így rendkívül széles körben alkalmazható készülék.



Canon PowerShot S100

A PowerShot S-sorozat eddigi legnagyobb teljesítményű modellje az új f/2,0 Canon objektívnek és a továbbfejlesztett – nagy érzékenységű érzékelőt és az új DIGIC 5 processzort egyesítő – HS System rendszernek köszönhetően kitűnő választás a felhasználók számára.

A mindössze 26,7 mm-es, matt fekete és titánium ezüst változatban kapható modellt volt szerencsénk élőben is szemrevételezni.A 24 mm-es ultraszéles látószög és az 5,0-szörös optikai zoommal rendelkező Canon objektív kiváló teljesítményt és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára. A Canon Intelligens képstabilizáló rendszerének köszönhetően pedig éles, tiszta állóképek és videók készíthetők. A GPS funkció segítségével rögzíthetjük a felvétel készítésének helyét és idejét. Az új fényképezőgéppel Full HD minőségű videók készíthetők, a nagy teljesítményű DIGIC 5 processzor pedig – minden körülmények között – nagy felvételi sebességet és még jobb képminőséget biztosít a felhasználók számára.


Legfontosabb jellemzők:

·  Nagy érzékenységű 12,1 megapixeles Canon CMOS (1/1,7 típusú)

·  HS System, nagy teljesítményű DIGIC 5 processzorral

·  Ultraszéles, 24 mm-es, f/2,0, 5-szörös zoom objektív. Intelligens képstabilizáló rendszer

·  Objektív vezérlőgyűrű, NR-vezérlés és RAW

·  GPS

·  Full HD, HDMI

·  Nagyméretű, 7,5 cm (3,0 ”) képátlójú LCD-kijelző

·  Nagy sebességű, kiváló minőségű sorozatfelvétel

·  Integrált Smart Auto technológia, több területes fehéregyensúly

·  Külön megvásárolható vízálló tok

Canon PowerShot SX40 HS

A PowerShot SX40 HS a Canon legújabb nagy teljesítményű, ultrazoomos  fényképezőgépe. Az új modell 35-szörös, ultraszéles látószögű zoom objektívet, teljes körű kézi vezérlést és Full HD minőségű videofelvételt biztosít a felhasználók számára. Ideális választás olyan fotósoknak, akik a DSLR gépek rugalmasságát és beállítási lehetőségeit, valamint a hatalmas fókusztávolságot egy kompakt gépben egyesítve szeretnék használni.

A PowerShot SX40 HS modellben található új DIGIC 5 processzor növeli a HS System rendszer teljesítményét, és a Full HD (1080p) minőségű videofelvétel támogatás mellett speciális felvételi beállításokat is kínál a felhasználók számára. A hatalmas zoomtartománynak köszönhetően bármilyen téma – a versenypályák nagy- sebességű eseményeitől az afrikai síkságok távoli állatain át, az absztrakt közeli felvételekig – könnyedén rögzíthető. Az új Intelligens képstabilizáló rendszernek köszönhetően minden esetben éles képeket, valamint egyenletes és tiszta a videofelvételeket készíthetünk.



Legfontosabb jellemzők:

·       35-szörös, ultraszéles látószögű zoom, ultrahangos motorral

·       Képstabilizátor (4,5 fokozatú), és Intelligens képstabilizáló rendszer

·       HS System (12,1 megapixel) DIGIC 5 processzorral

·       Full HD, HDMI

·       6,8 cm (2,7”) képátlójú, kihajtható LCD kijelző, EVF

·       Integrált Smart Auto technológia, több területes fehéregyensúly

·       Nagy sebességű, kiváló minőségű sorozatfelvétel

·       Manuális üzemmódok

·       Zoomtámogató funkció

·       Több kiegészítő

Kulcsszavak: kamera Canon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38