Biztonsági energiaellátási rendszerek üzletág a Schneider Electricnél

forrás Prim Online, 2011. július 24. 10:38

A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája bejelentette a kifejezetten az ipari és infrastruktúra piacra szánt megoldásokkal foglalkozó Biztonsági energiaellátási rendszerek (Secure Power Systems) üzletág megalapítását. Az új, globális üzletág célja, hogy gyors, megbízható és hatékony szolgáltatást és támogatást nyújtson a vállalat ügyfelei számára.

Továbbá, hogy a kritikus alkalmazási területeken elérhessék az energiamenedzsmenttel és hatékonysággal kapcsolatos céljaikat, és biztosíthassák az energiaellátási rendszereik megfelelő rendelkezésre állását. A Schneider Electric Biztonsági energiaellátási rendszerek üzletága a termékek és szolgáltatások átfogó körét kínálja a legkülönfélébb ipari területekre. Az ügyfelek változó igényeinek kielégítését új technológiák és a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével biztosítja.

Az informatikai szektor biztonsági energiaellátási szolgáltatásainak területén piacvezetőként hosszú múltra visszatekintő Schneider Electric kibővíti az általa kínált termékek és szolgáltatások körét. Az adatközpontok mellett az egészségügy, a félvezető-gyártás, szállítás és közlekedés, az energetikai ipar valamint a közművek is széles körben használnak szünetmentes energiaellátást az olyan üzletileg kritikus folyamatok biztosítására, mint amilyenekkel a biztonsági rendszerekben vagy az automatizált gyártásnál találkozhatunk. Az említett iparágakban a biztonsági energiaellátást szolgáló fejlesztések száma és mértéke folyamatos növekedést mutat, melynek értéke ma már eléri a 2,5 milliárd USD-t.

„Az ipari alkalmazásokban megjelenő energiaigényes, kritikus folyamatok bősége miatt a megbízható biztonsági energiaellátás fontosabb, mint valaha” – mondta Laurent Vernerey, a Schneider Electric IT üzletágának ügyvezető alelnöke. „A létesítmény és üzemeltetési vezetőknek egyre nagyobb számban kell olyan bonyolult alkalmazásokat beindítaniuk, amelyek a közüzemi hálózat vagy más források szünetmentes energiaellátásától függenek. A sajátos végfelhasználói szektorok és alkalmazások számára fejlesztett biztonsági energiaellátási megoldásokban, felhasználva a minőség és innováció terén szerzett tapasztalatokat, az ügyfeleink ki tudják aknázni a nagy teljesítményű és magas hatékonyságú folyamatokban rejlő lehetőségeket” – tette hozzá Laurent Vernerey.

A Schneider Electric Biztonsági energiaellátási rendszerek üzletága az APC by Schneider Electric és GUTOR márkanéven forgalmazott technológiáit fogja alkalmazni, biztonsági energiaellátást kínálva az ipari alkalmazások széles körében. Ilyen alkalmazások között találjuk a folyamatos gyártás folyamatait és vezérlését; az automatizálás felügyeletét és vezérlését; a navigációs rendszereket, mint radarokat, műszereket és méréseket, valamint a biztonsági rendszereket. A vállalat továbbá kibővíti az installált alkalmazások működtetését és karbantartását biztosító szolgáltatások körét is.

Ezt a különálló üzletágat Enric Costa, mint a Secure Power Systems for Industry & Infrastructure alelnöke vezeti, közvetlenül Laurent Vernerey, a Schneider Electric IT Business üzletág ügyvezető alelnökének és egy felügyeleti testületnek az irányítása alatt.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38