Összeolvadt az online marketing két nemzetközi szervezete

Vértes János Andor, 2011. május 23. 13:17
A múlt héten a két szervezet képviselői aláírtak egy megállapodást arról, hogy két online marketinggel foglalkozó testület, az IAB Europe és az EIAA a jövőben az IAB Europe égisze alatt folytatja tevékenységét.  Az IAB Europe (Interactive Advertisung Bureau) és az EIAA (European Interactive Advertising Association) összeolvasztásával egységes európai interaktív hirdetési szövetség jött létre, amely egyesíti  szakértelmét a kutatásokban,  a szabályozási ügyekben valamint az ágazat minden kihívásának kezelésében. A kbővült IAB Europe szervezetnek ily módon több, mint három tucat vállalati  és 27 nemzeti IAB tagja van.

Az EIAA eddigi ügyvezető igazgatója, Alison Fennah, a jövőben IAB Europe alelnökként tevékenykedik tovább, és a kutatási és marketing témákért lesz felelős.  Az IAB Europe régi vezetése helyén marad, elnök-vezérigazgatója Alain Heureux az egyesült szervezetben is küldetésének tekinti a digitális reklámipar erejének bizonyítását, védelmét és promotálását.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

Mennyire „MI ready” egy-egy vállalkozás, vagyis az adott szervezet milyen mértékben áll készen a mesterséges intelligencia (MI) használatára – a System 32 IT Kft. legfrissebb piackutatása erre kereste a választ. Az online, hiánypótló, nem reprezentatív felmérést, 2024. áprilisában a BellResearch-csel karöltve készítette a cég. 

2024. június 3. 13:02

Airbnb helyett autóbérlés: pénzkereseti lehetőségek az autóddal

A használtautó-piac évek óta nehéz helyzetben van, a használt gépjárművek egyre drágábbak, ráadásul csökken a választék belőlük és nő a várakozási idő rájuk. Az új gépjárművek, különösen az elektromos autók vásárlásakor pedig pár év alatt többmilliós értékcsökkenéssel kell számolniuk a vevőknek. Érthető, hogy élénkül a kereslet a bérautók iránt. 

2024. június 3. 11:33

Kritikus infrastruktúra – az ABB növeli a lengyel csővezetékek biztonságát

A PERN S. A. a Barátság csővezeték lengyelországi rész, a pomerániai olajvezeték és az üzemanyagvezeték-rendszer üzemeltetője. A társaság két szakaszon modernizálta a vezérlőrendszert: a tárolótelepet a Miszewko Strzałkowskie településen lévő nyersanyagbázissal összekötő keleti szakaszon Płock közelében, valamint a németországi Schwedtben lévő tartályokhoz vezető nyugati részen. A 60-as években épült kőolajszállító rendszer jelenleg számos, a 4.0 ipar területén elérhető technológiát használ – elsősorban a legkorszerűbb ellenőrző- és megfigyelőrendszereket.

2024. június 3. 09:56

Megnyílt Magyarország vadonatúj e-sport központja

Megnyílt Magyarország vadonatúj e-sport központja, a Delta 1 Esports Café. A budapesti bázis egyedülálló módon trénereket, játékos menedzsmentet, mentorprogramokat, edzőtábort kínál az amatőr és profi e-sportolóknak, továbbá AI képzéseket minden érdeklődőnek. Az új központ küldetése, hogy felemelje az e-sport tehetségeit, segítse mindazokat, akik szeretnének ezen a területen fejlődni, érvényesülni.

2024. június 2. 17:48

SZTNH: a fiatalok kétharmada tisztában van azzal, hogy a MI használata felvethet szerzői jogi aggályokat

Tízből négy fiatal használt már mesterséges intelligencián (MI) alapuló eszközt, derül ki a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) idei kutatásából

2024. június 2. 15:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52