Új modellekkel gyarapodott az ASUS Radeon HD 6000-es sorozata

forrás Prim Online, 2011. április 28. 14:02

Az ASUS ma bejelentette saját tervezésű HD 6770 DirectCU és HD 6750 Formula grafikus kártyáinak megjelenését. Mindkét kártya az ASUS exkluzív Super Alloy Power technológiáját használja, amely a hagyományos grafikus kártyákhoz képest 15 százalékos teljesítmény-növekedést, illetve két és félszer hosszabb élettartamot eredményez.

A HD 6770 DirectCU a grafikus feldolgozó egységhez közvetlenül csatlakozó rézcsövekkel 20 százalékkal jobb hűtési teljesítményt kínál, mint a referencia tervek alapján készült kártyák, míg a HD 6750 Formula integrált aerodinamikus borítása és speciálisan bordázott lamellái 13 százalékkal jobb teljesítményt eredményeznek a referencia hűtésekhez képest. A fantasztikus hűtés és a teherbíró kialakítás kombinációjával a HD 6770 DirectCU és a HD 6750 Formula kártyák páratlanul élethű PC-s játékélményt és multimédiás szórakozást kínálnak a vásárlók számára.

Díjnyertes DirectCU és Formula hűtés
A HD 6770 DirectCU az ASUS exkluzív DirectCU hűtési technológiáját használja, amelynél közvetlenül a grafikus processzorhoz csatlakozó rézcsövek vezetik el a meleget a magról. Ezzel a hűtés hatékonysága 20 százalékkal növelhető a referencia tervekhez képest, ugyanakkor csendesebb működést is eredményez.

A HD 6750 Formula áramvonalas borítása és speciálisan bordázott hőleadó lamellái olyan központi légáramlást keltenek, amely a hatékony hőleadással a referencia kártyáknál 13 százalékkal hűvösebb működési hőmérsékletet tesz elérhetővé.

Stabil felépítés a maximális teljesítmény szolgálatában
Mind a HD 6770 DirectCU, mind a HD 6750 Formula a Super Alloy Power technológiát használja, amely különleges kialakítású, korrózióálló, erősen mágneses és hőálló alkatrészeivel 15 százalékos teljesítmény növekedést és 35°C-kal hűvösebb működést eredményez, nem is beszélve a szokásos kártyákhoz képest két és félszer hosszabb élettartamról. A játékosok a DirectX® 11 támogatással elképesztően realisztikus grafikát kapnak, a multimédiás tartalmak megszállottai pedig az AMD HD3D technológiával elmerülhetnek a legfrissebb 3D-s térhatású játékokban és Blu-ray filmekben.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50