Gyors hálózati biztonsági programcsomag a McAfee-től

forrás Prim Online, 2008. április 23. 18:30

A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Servert.

A McAfee Total Protection for Network egyszerű megoldást jelent a vállalat hálózatának védelmére és irányítására. A megoldás végponttól-végpontig terjedő védelmet biztosít, a teljes hálózati infrastruktúra védelme érdekében. A McAfee Total Protection blokkolja a támadásokat, megállítja a kéretlen leveleket és a webes fenyegetéseket, megtisztítja az e-maileket, megvédi a még nem kijavított rendszereket, és hatékony megoldást kínál a szabályozásoknak történő megfeleléshez, ideértve a PCI-t is.

A McAfee Total Protection for Network nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy kiváltja a végtelen számú egyedi alkalmazást:

  • a behatolás-megelőző és a behatolások elleni védelmi rendszereket,
  • a spam és az adathalászat elleni védelmet,
  • a webes fenyegetések elleni védelmet,
  • az e-mail-védelem és a rosszindulatú kódok/kémprogramok elleni védelmet,
  • a szolgáltatásmegtagadással, illetve a megosztott szolgáltatás-megtagadással járó támadások (DoS/DDoS) elleni védelmet,
  • az URL-szűrést,
  • a sebességkorlátozást (rate limiting),
  • a hálózat viselkedéselemzését,
  • az azonnali üzenetküldés védelmét és ellenőrzését.


McAfee Network Security Platform (hálózatbiztonsági platform)

A McAfee Network Security Platform az IPS-nek a hálózat magjában és az adatközpontban tapasztalható növekedéséből eredő igényeket, valamint a nagy teljesítményű, 10 Gigabites Ethernet hálózatok követelményeit hivatott kielégíteni. A McAfee Network Security Platformok a nagyvállalatok számára szükséges szolgáltatószintű (carrier-class) megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosítanak.

A McAfee Network Security Platform lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy az alkalmazásokat a nagy munkateljesítmény fenntartása mellett egyszerűsítse. Az ügyfél emellett integrált védelmet, könnyen kezelhető platformot, széles körű eszközvédelmet, maximalizált vállalati rendelkezésre állást, csökkenő terhelést, valamint a biztonsági költségeket kap - mindezt 10 Gb/s teljesítményen, a biztonsági szint romlása nélkül.

McAfee Content Security Blade Server

A McAfee új Content Security (tartalombiztonsági) Blade Servere könnyen skálázható óránkénti hétszázezertől ötmillióig és ötvenezer felhasználóig. A blade szerver beépített feladatátvétellel (failover) és redundanciával, valamint a külső terheléselosztót (load balancer) szükségtelenné tevő beépített erőforrás-kezelővel rendelkezik, emellett képes a blade-ek működés közbeni cseréjére (hot swap). A McAfee Content Security Blade Serveréhez a HP adja a HP BladeSystem c-Class termékeket. A Content Security Blade Server bővíthető tartalombiztonsági platformot biztosít, amely e-mail védelmet, webbiztonságot, URL-szűrést, spam és adathalászat elleni védelmet, és biztonságos keresést kínál, a rosszindulatú kódok jelentette növekvő fenyegetések mellett is.

A McAfee Total Protection for Network mind vállalati, mind pedig közepes méretű vállalkozások számára alkalmas verzióban elérhető.

Kulcsszavak: McAfee hálózat security

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent az első magyar kiberbiztonsági labor az IECEE CB séma alatt

A CCLab Kft. sikeresen teljesített a CBTL auditon és a nemzetközi IECEE CB Rendszerben CB Testing Laboratory (CBTL) jogosultságot szerzett. A magyarországi székhelyű CCLab hivatalosan 2024. május 24-én sikeresen kiterjesztette kiberbiztonsági tesztelői, értékelői és tanúsítási képességét a fogyasztói IoT eszközökre készült ETSI EN 303 645 és az ipari automatizálási és vezérlőrendszerekre szakosodott IEC 62443-4-1 / -4-2 szabványokra az IECEE CB séma keretén belül. A CB séma alatt kiadott tanúsítványokat jelenleg több mint 50 országban fogadják el. 

2024. május 28. 10:13

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Philips bemutatja az új Evnia gaming monitort

Az Evnia bemutatja 5000-es gaming monitor sorozatának új, díjnyertes tagját. A Philips Evnia 27M2N5500 mindent tartalmaz, amire egy felhasználónak szüksége van a lebilincselő gaming élményhez és a folyamatos kiváló teljesítményhez, miközben nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatóságra: 27 hüvelykes (68,5 cm) Fast IPS panel QHD felbontással, 180 Hz-es frissítési ráta, akár 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidők, DisplayHDR 400 és teljesen új, környezetbarát dizájn.

2024. május 26. 16:59

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

2024. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52