Telefon-előfizetés nélküli ADSL az Interware-től is

forrás Prim Online, 2007. április 2. 17:57
Áprilistól új taggal bővül az Interware ADSL termékpalettája - a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a „tisztaDSL” is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon-előfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.
Régóta kifogásolták a fogyasztók, hogy az ADSL internet-elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna rá szükség. Az Interware tisztaDSL-lel végre sokak vágya teljesülhet, hiszen e szolgáltatással megvalósul annak lehetősége, hogy ne kelljen egy telefonvonallal járó előfizetést fenntartani az internettel párhuzamosan, így mindössze azon szolgáltatást vehetik igénybe az ügyfelek, amelyre valójában szükségük van.

Kiknek is előnyös a tisztaDSL konstrukció?  Mindazoknak, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni az internet előfizetés mellett. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre.

A tisztaDSL esetén a megrendelés is nagyon egyszerű, hiszen az ügyfélnek nincs más dolga, mint a szolgáltatás létesítését követően lemondani korábbi vezetékes telefon előfizetését, vagy új megrendelés esetén nem is szükséges megrendelnie a telefonszolgáltatást. Sokak számára fontos előnyt jelent majd e könnyebbség a hagyományos ADSL előfizetéssel szemben, ahol szükséges a vezetékes telefonelőfizetés megléte.

Az Interware új szolgáltatása nem csupán az új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást.  A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt hűségidő lejártát kell megvárniuk és máris szabad az út a tisztaDSL felé. Az új szolgáltatás egyszerűen, online módon is előfizethető az Interware weboldalán keresztül a www.interware.hu címen.

sajtóközlemény
Kulcsszavak: DSL ADSL Interware

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59