Az új Ninja már nagyvállalati és banki környezetben is megállja a helyét

forrás Prim Online, 2007. március 20. 13:22
Megjelent az amerikai SC Magazine által 2007 legjobb e-mailszűrő programjának választott Sunbelt Ninja 2.1-es változata. Az új Ninja levélvégi üzenetek kezelésével és új Cloudmark szűrőmotorral is bővült, a Microsoft Antigen alapítótagjaival kiegészült Ninja fejlesztői csapat pedig továbbra is a konkurens levélszűrők leváltását célozza meg.
Az új generációs Microsoft Exchange levélszűrő rendszer, a Sunbelt Ninja 2.1-es változata integrált spamszűrő és antivírus programok, illetve az intelligens csatolmányszűrő mellett már levélvégi üzenetkezelő modult is tartalmaz. Az új szolgáltatás segítségével igény szerint jogi nyilatkozatok helyezhetők el a mailszervert elhagyó levelek végére, a hozzáadott üzenetek pedig rendszabályok szerint kezelhetőek.

„Az új Ninja már nagyvállalati és banki környezetben is maradéktalanul megállja a helyét, hiszen a rendszergazdáknak nem szükséges különálló nyilatkozatkezelő programot alkalmazniuk, vagyis egyetlen többfunkciós programmal, a Ninja-val tudják a levelezőrendszert a vállalati rendszabályoknak megfelelően üzemeltetni.” - mondta Bódis Ákos, a Ninja magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

„Az új Ninja kompetitív kedvezményeivel elsősorban a Microsoft Antigen ügyfeleket szeretné meggyőzni a termék kiválóságáról. A Ninja népszerűsítésében és fejlesztésében egyre többen vesznek részt a régi Antigen fejlesztői csapatából. Közös célunk, hogy a Ninja felhasználóknak ugyanazt a magas szakmai és szolgáltatási színvonalat biztosítsuk, amit az  az Antigen nyújtott a Microsoft felvásárlása előtt.” – tette hozzá.

A két spamszűrő motorral dolgozó Ninja 2.1-es változata a legújabb verziójú Cloudmark szűrőmotort is tartalmazza, ami az új spamtípusok, elsősorban a képes spamek ellen biztosít hatékonyabb védelmet. A Ninja további újdonsága, hogy a rendszergazda az Exchange levélkiszolgáló terheltségét már a szűrésre fordított rendszererőforrások pontos meghatározásával is tudja szabályozni, így a szoftver még hatékonyabb hardver-kihasználtságot eredményez.

A termék honlapja: http://www.sunbelt.hu/ninja.php
Kulcsszavak: spam security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36