A Synergon megújította Cisco minősítéseit

forrás Prim Online, 2007. február 13. 17:23
A Synergon Informatika Nyrt. megszerezte a Cisco új minősítési rendszerében az Advanced Unified Communications és az Advanced Routing and Switching specializációt, valamint meghosszabbította a Customer Satisfaction Excellence minősítését is.
Az Advanced Unified Communications specializáció a Synergon kompetenciáját tanúsítja az átfogó, egységes hálózati IP kommunikációs megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén mind a kis és közepes vállaltok, mind a nagyvállalati szervezetek számára. A specializáció 2008. január 10-ig érvényes.

A Cisco Advanced Unified Communications minősítés a korábbi IP Communications specializáció kibővített és továbbfejlesztett változata. Az „egységes kommunikáció” (unified communications) szemlélet pontosabban jelöli a termékfunkciókat, és az ügyfelek azon igényéből indul ki, hogy a céges kommunikáció teljes egészét (hang- és adatforgalom, a munkatársak elérhetőségének pontos jelzése, fix- és mobil kommunikáció integrálása) egységes rendszerben, IP alapú hálózaton kezelje.

Az Advanced Routing and Switching specializáció a Synergon szakmai kompetenciáját és szakértői támogatását tanúsítja az integrált hálózati kommunikációs és biztonsági megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén. A specializáció 2008. január 30-ig érvényes.

A minősítések feltétele volt, hogy a Synergon rendelkezzen megfelelő számú Cisco vizsgával rendelkező szakemberrel és laborberendezéssel. A Synergonnál jelenleg összesen 26 Cisco minősítéssel rendelkező rendszermérnök dolgozik.

A Customer Satisfaction Excellence minősítés a Cisco Channel Partner Program keretein belül a legmagasabb kitüntetést jelenti. A minősítés a Synergon magas fokú partnermenedzsment kompetenciáját tanúsítja a Cisco eszközök és megoldások impelemntálása során, megszerzésének feltétele a Cisco által mért kiemelkedő ügyfélelégedettség.

A két új rendszerű (Advanced) specializáció megszerzése után a Synergon mind a négy Cisco által megkövetelt specializációval rendelkezik, így készen áll arra, hogy a Cisco új minősítési rendszerében is megújítsa Gold Partneri státuszát, amelyet a magyar piacon a Cisco partnerei közül 1997-ben elsőként szerzett meg, és azóta minden évben sikeresen megújít.

A Synergon a Cisco Advanced Unified Communications, Advanced Routing and Switching és Customer  Satisfaction Excellence minősítéseken felül további Cisco minősítésekkel is rendelkezik:
  • Gold Certified Partner
  • Advanced Security Specialization
  • Advanced Wireless LAN Specialization
  • ATP Optical Transport

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Copilot for Microsoft 365 már magyarul is

A Microsoft bejelentése szerint 16 újabb nyelvvel gyarapodott azon nyelvek száma, amelyeket a vállalat generatív mesterséges intelligenciára alapuló alkalmazása, a Copilot for Microsoft 365 támogat mind az üzleti, mind pedig az egyéni felhasználók esetében. A magyar is ezek között van.

2024. május 11. 13:43

Ilyen lesz az első, személyzet nélkül is működő magyar bolt

A tervek szerint már idén nyáron elindulnak az első távfelügyelt boltok Magyarországon. A technológia révén a hagyományos üzletek átalakítást követően személyzet jelenléte nélkül is nyitva tarthatnak, akár 24/7-es üzemmódban. 

2024. május 11. 12:01

A régiós pénzügyi vezetők harmada már teszteli a generatív AI megoldásokat

Közép-Európában már minden harmadik szervezetnek közvetlen tapasztalata van a generatív mesterséges intelligenciával, és mindössze a vállalatok négy százaléka várja passzívan, hogy a versenytársak tegyék meg az első lépést. A régióban négyből három pénzügyi vezető (73%) véli úgy, hogy az AI fontos a vállalatuk stratégiája szempontjából. A Deloitte legfrissebb CFO felmérése szerint a megkérdezett pénzügyi vezetők fele költségcsökkentést vár a mesterséges intelligencia bevezetésétől. 

2024. május 11. 10:22

A munkavállalók véleménye alapján idén a Lufthansa Systems Hungária lett a hazai IT szektor legvonzóbb munkaadója

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 12:59

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36