Samsung-újdonságok az ITU Telecom World 2006-os kiállításán

forrás Prim Online, 2006. december 5. 17:59
A Samsung Electronics, a számos újdonság mellett az Ultra portfolió legújabb tagjait, az WEP400-as headsetet, az SGH-i718-as mobiltelefont és a legújabb generációs mobil szélessávú technológiákat is bemutatja az ITU Telecom World kiállításon, amelyet december 4 - 8. között rendeznek meg Hongkongban.
A kiállításon megtekinthető az Ultra család három legújabb tagja; az Ultra Music F300, az Ultra Video F500 és az Ultra Messaging i600.

A Samsung az újabban bemutatott mobil szélessávú technológiákkal - a HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) és a Mobile WiMAX-xal - teszi lehetővé, hogy a felhasználók bárhol, bármikor hozzáférhessenek magánadásokhoz, blogokhoz, zenékhez, videókhoz és más médiához. A szélessávú technológiákkal felszerelt telefonok elavulttá tehetik a méretes laptopokat, amelyeket kisebb és gyorsabb mobileszközök helyettesítenek majd, villámgyors szélessávú interneteléréssel, megfelelő méretű memóriával, és olyan processzorokkal, amelyek a felhasználók által elvárt valamennyi feladat teljesítésére képesek.

A nagy tudású telefonok palettájáról az SGH-i718-as készülék is megjelenik 2007-ben. Az okostelefon mindössze 13,5 mm, azonban kiválóan alkalmas üzleti és általános felhasználói igények kielégítésére. A Windows Mobile 5.0 PPC Phone Edition platform fut rajta, amely lehetővé teszi a Microsoft Office alkalmazások használatát, valamint az MSN Messenger segítségével online kapcsolatban kommunikálhatnak a felhasználók a családtagjaikk vagy akár az ügyfelekkel. A mobilon végzett munkákat, illetve a 2.0 megapixeles auto focus kamerával készített képeket a ROM 128MB-so vagy a RAM 64MB-os belső memóriára menthetjük, de akár külső MicroSD kártyával is bővíthetjük a készülék kapacitását.

A mobiltelefon-kiegészítők sem szorulnak háttérbe, hiszen az új WEP400-as headset is a kiállított termékek egyike. A WEP400 „Bone Conduction Mikrofon” technológia alkalmazásával továbbítja a hangot. A WEP400-as vibrálást generál a telefonáló álkapocscsontjában, majd ezt a rezgésta középfülbe továbbítja. Az új hangtovábbításnak és az egyedi designnak köszönhetően a környezet zaja sem nyomja el a felek beszélgetését.
Kulcsszavak: ITU mobiltelefon Samsung

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17