HotSpotSystem.com kiállítás a HOVENTA-n

forrás Prim Online, 2006. október 10. 14:21
A HotSpotSystem.com Magyarországon elsőként biztosít olyan komplett szolgáltatási hátteret, amellyel a vállalkozások egyszerűen nyújthatnak vezeték nélküli internetelérést – úgynevezett hotspot szolgáltatást - ügyfeleiknek. A HotSpotSystem.com a Cisco Systems divíziójaként működő Linksyst választotta stratégiai partnerének hazai hotspot hálózatának kiépítéséhez.
A vezeték nélküli internetezés népszerűségének növekedésével egyre több étterem, szálloda és más, nagyobb közösségeket fogadó helyszín szeretne vendégeinek nyilvános vezeték nélküli internetelérést nyújtani. A HotSpotSystem.com – a vezeték nélküli internetelérést nyújtó hotspotok első magyarországi elszámoló központja és franchise rendszere – mindezt egy egyszerűen igénybe vehető szolgáltatásként kínálja a cégek számára.

A HotSpotSystem.com a szolgáltatás elindításához rendelkezésre bocsátja a wi-fi hozzáféréseket automatikusan kezelő – WRT54GL típusszámú – Linksys routert, továbbá speciális szoftverét, emellett biztosítja a vendégek bejelentkezését szolgáló hotspot portált, és nem utolsósorban mindehhez teljes pénzügyi elszámoló rendszert nyújt. A hotspot tulajdonosa tetszőleges – fizetős vagy ingyenes – elérést biztosíthat ügyfeleinek túlzott adminisztrációs terhek nélkül. A fizetős hotspotok esetén a HotSpotSystem.com biztosítja a pénzügyi elszámolást és a számlázást is, így a rendszerhez csatlakozó vállalkozás feladata csupán a megfelelő internet kapcsolat biztosítása.

A HotSpotSystem.com rendszerhez egyszerűen és ingyenesen csatlakozhat – és juthat további bevételhez –  bármilyen vendéglátóegység.

A HotSpotSystem.com jelenleg már az ország 15 pontján működik, és a vállalat tervei szerint az elkövetkező évben több mint 200 cég veszi igénybe a szolgáltatást.

A rendszer működése a gyakorlatban

A vendég wi-fi képes eszköze automatikusan megtalálja a vendéglátó egység hálózatát, ezután a rendszer felkínálja az előre meghatározott csomagokat (például 30 perces csomag, 3 órás csomag, stb.), amelyek kiválasztása után bankkártyával fizethető a választott csomag díja. Ezt követően a vendég azonnal használhatja az internetet, ugyanúgy, mint otthon vagy az irodában, böngészésre, levelezésre, telefonálásra vagy bármi másra. A rendszer rugalmasságából adódóan a hotpsot üzemeltetője egyéni csomagokat is létrehozhat, vagy adhat ajándék hozzáférést bizonyos fogyasztáshoz. A rendszer több idegen nyelvet is képes kezelni.

Amennyiben az ügyfél nem rendelkezik bankkártyával, lehetőség van prepaid – azaz előre fizettet – kártya megvásárlására is. A rendszer teljesen automatikus és személyre szabható, így a felhasználás helyén működő Linksys eszközön futó szoftveren keresztül az adott hotspot állíthatja be azt, hogy hány perces csomagokat és milyen áron kínál. Amennyiben nem határoz meg árat, az alapértelmezett árak vehetőek igénybe. Az egyes csomagokhoz sávszélességi, illetve adatforgalmi korlátok is rendelhetők.

A HotSpotSystem.com kiállítása megtekinthető 2006. október 10-13-ig a Hungexpo vásárterületén a HOVENTA kiállításon az "A" pavilon 211/G standján.
Kulcsszavak: Linksys Cisco hotspot

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05