Kuala Lumpurban nyitott irodát az F-Secure

forrás Prim Online, 2006. szeptember 25. 14:22
Az F-Secure megnyitotta malajziai technológiai központját az ország fővárosában, Kuala Lumpurban. Az F-Secure a biztonsági kutató központ megnyitásával egyidejűleg
technikai támogatási tevékenységet is elindított Kuala Lumpurban.
A malajziai technológiai központ létrehozásával a cég egyik stratégiai céljának megvalósítását, az ázsiai jelenlétet kívánják erősíteni. A vállalat - Japán kirendeltsége mellett - az elmúlt két évben nyitotta meg újabb központjait Szingapúrban, Új-Delhiben és Bombayben.

A Kuala Lumpur-i F-Secure kutató és biztonsági szolgáltató központ feladata a kártékony- és kémprogramok, a rootkitek, valamint az adathalászati és más célzott támadások hatástalanítása, valamint az ezekkel összfüggő információszolgáltatás. Az F-Secure tovább erősítheti pozícióját azzal, hogy ügyfeleinek a hét minden napjában 24 órán át nyújt segítséget a felmerülő veszélyek ellen.

A finn cég ázsiai központjának helyszín választása a jól képzett szakemberek miatt esett Malajziára, hiszen az ország épp ezzel kívánja ösztönözni a tecnológiai cégek megtelepedését..Stratégiai szempontból pedig optimális a finn fővároshoz, Helsinkihez képest számított hatórás időeltolódás, hiszen így a  biztonsági központ megnyitásával az F-Secure folyamatos védelmet biztosíthat ügyfelei számára.
Kulcsszavak: F-Secure

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Figyelem: Yettel feltöltőkártyások adataira utaznak online csalók

Yettel feltöltőkártyás ügyfeleket célzó csaló weboldal bukkant fel az interneten, melynek célja, hogy megszerezze az egyenlegfeltöltést kezdeményező ügyfelek bankkártya-adatait. A hamis weboldal megtévesztésig hasonlít a szolgáltató eredeti weboldalára, ám a címsorban yettell.com szerepel, azaz két „L” betű és „.com” végződésű a webcím: bár a felület teljes mértékben a Yettel arculati elemeit használja, ebben az esetben átverésről van szó. A Yettel saját mobilinternet-hálózatán kizárta a csaló weboldal elérhetőségét.

2024. június 3. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47