F-Secure Mobile Anti-Virus az Orange felhasználóknak

forrás Prim Online, 2006. augusztus 13. 18:54
Az F-Secure és az Orange UK partneri megállapodást írt alá, amelynek értelmében az Orange UK felhasználói az F-Secure Mobile Anti-Virus szoftvert közvetlenül mobiltelefonjaikra tölthetik le az Orange World internetes portáljáról. A szolgáltatás egy hétig ingyen kipróbálható.
Ezt megelőzően tavaly júniusban, a svájci Orange Switzerland vállalattal kötött megállapodást az F-Secure Corporation arról, hogy az Orange intelligens telefonokat használó ügyfelei számára előfizetéses mobil adatbiztonsági szolgáltatást indít. A most született megállapodás tovább erősíti az F-Secure globális vezető pozícióját az intelligens telefonokhoz kínált mobil biztonsági szolgáltatások terén.

A mobilhálózaton keresztül működő innovatív frissítési rendszer használatával az Orange és az F-Secure egyszerű és hatékony megoldást kínál, amely biztosítja, hogy az Orange UK intelligens telefonokat használó ügyfelei meg tudják védeni a telefonjaikat a rosszindulatú tartalmaktól. A mobilvírus-védelmi szolgáltatás 2006 augusztusától lesz elérhető. A felhasználók az Orange webszolgáltatásokon keresztül és az internetről is letölthetik a szoftvert a telefonjukra. Miután a felhasználó letöltötte az Orange portálról az F-Secure Mobile Anti-Virust, mobiltelefonja azonnal védetté válik a vírusok, férgek, trójai alkalmazások és egyéb mobilkártevők ellen. A felhasználók egy hétig ingyen próbálhatják ki a szolgáltatást, majd ezután 1,50 fontos (körülbelül 600 forintos) havidíjért vehetik igénybe. Ezt az összeget emelt díjas SMS formájában automatikusan vonják le az előfizető felhasználóktól.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36