A BT nemzetközi kommunikációs szolgáltatást nyújt a Philips-nek

forrás Prim Online, 2006. július 24. 15:45
A BT 5 évre szóló szerződést írt alá a Philips holland elektronikai óriáscéggel kommunikációs szolgáltatás nyújtására az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet, Afrika) több mint 40 országában, valamint a világméretű adat infrastruktúra és adathozzáférési szolgáltatások ellátására. A szerződés értékét a felek nem hozták nyilvánosságra.
A szerződés szerint a BT irányítja a Philips adattovábbító szolgáltatásait (MPLS alapú) az Európa, Közel-Kelet, Afrika térségben, továbbá a hangszolgáltatásokat, a menedzselt mobilitással kapcsolatos feladatokat és a hálózatok kezelését a régió egyes nagyvárosaiban.

A BT globális adat hozzáférési szolgáltatásokat is nyújt majd a Philips részére, beleértve a biztonsági szolgáltatásokat, tűzfalakat, távhozzáférési szolgáltatásokat, IP cím és DNS kezelést valamint konferencia szolgáltatásokat is, biztosítja továbbá a Philips interkontinentális (MPLS alapú) adat infrastruktúráját.

A BT és a Philips közötti szerződés komoly verseny eredményeként jött létre. A Philips informatikai igazgatója, Daniel Hartert elmondta: “Mind a Philips, mind a BT vezető, globális léptékkel is meghatározó technológiai cégek. A BT kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja annak innovatív képessége volt, – e képességét kiválóan szemléltetik a cég hálózati és általános hatékonyságot javító jelentős beruházásai, valamint világméretű elérhetősége.”

A BT és a Philips közötti szerződés több más partnerrel történő együttműködést is jelent, köztük a Vodafone-al, amely a BT mobilitás üzletágával együttműködve az EMEA régió megközelítőleg 24.000 felhasználója részére a mobilitás szolgáltatás lényeges részét látja majd el.

Kulcsszavak: Philips BT

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szerte a világban népszerű az amerikai magyar „nyomokat” bemutató applikáció

Három éve indult útjára a digitális “jenki huszár”, azaz a Hello HuGo nevű applikáció, amely felhasználóbarát módon gyűjti össze a lehető legtöbb magyar vonatkozású pontot az USA-ban, amiből eddig több, mint 1500 található az appon. A ma már nívódíjas alkalmazást több, mint tízezer ember használja az Atlanti-óceánon innen és túl, Ausztráliától, Kanadán át Indiában, Belgiumban, Franciaországban, Mexikóban, Jamaikában és még több más országban keltette föl az emberek érdeklődését.

2024. május 31. 09:55

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52