A Fujitsu Siemens Computers új Szolgáltatási Divíziója indulásra kész

forrás Prim Online, 2006. április 5. 16:32
A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy új Szolgáltatási Divíziója terv szerint megkezdte működését. Az új szervezet tovább erősíti Európa vezető IT-szállítójának pozícióját az IT-infrastruktúra megoldások, szolgáltatások és termékek piacán.
A Fujitsu Siemens Computers így komplett szolgáltatásportfoliót nyújt ügyfeleinek a kiemelt növekedési területnek tekintett mobil- és infrastruktúra-megoldások szegmensében. Az új Szolgáltatási Divízió a végponttól végpontig terjedő platformmegoldások kiépítését állítja működése középpontjába. A nagy volumenben forgalmazott termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat továbbra is a cég partnerei nyújtják.

„A mobil technológiára és a Dinamikus Adatközpontra épülő stratégiánk révén kivételesen jó pozíciót tudhatunk magunkénak. Az új Szolgáltatási Divízió tovább erősíti ezt a két alappillért, és lehetővé teszi, hogy még több hozzáadott értéket nyújtsunk ügyfeleinknek” – mutatott rá a Fujitsu Siemens Computers elnök-vezérigazgatója, Bernd Bischoff. „Az új szervezetben koncentrálódó ügyféltapasztalatoktól és termékszakértelemtől is sokat várunk, és ezt a tudást új termékek, megoldások fejlesztésére szeretnénk felhasználni. Célunk, hogy az új Szolgáltatási Divízió működése egy éven belül nyereségesre forduljon.”

Mind a meglévő platformüzletág, mind pedig az új Szolgáltatási Divízió a Fujitsu Siemens Computers BV (Holding) közvetlen irányítása alatt működik majd – utóbbi Neil Allpress, az FSC IT Product Services alelnöke irányításával. A németországi tevékenységért Richard Schlauri, az IT Product Services Germany alelnöke felel. A továbbiakban mindketten tagjai a Fujitsu Siemens Computers igazgatóságának.

A 22 országban összesen mintegy 4400 dolgozót foglalkoztató Szolgáltatási Divízió 1,3 milliárd euró árbevételt ért el a legutóbbi pénzügyi évben. A szervezet partnerei képviseletével van jelen a világ 170 országában.

Kulcsszavak: +céginfo Fujitsu Siemens

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Ezzel a fintech újdonsággal növelik bevételüket a webáruházak

Akár húsz százalékos extra forgalomnövekedést is generálhat a webshopokban a Magyarország vezető fintech cége által fejlesztett, egyedülálló, saját brandre szabható részletfizetési megoldás.

2024. május 23. 12:59

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

A SPARK 20-sorozat készülékeiben a stílus, a funkció és a megfizethetőség találkozik az innovációval

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 10:53

Matchbox lett az elektromos Mercedesből

A Mattel leleplezte  a Mercedes-Benz G 580 EQ technológiás öntött kisautóját, ami az ikonikus Mercedes-Benz G-osztályt és a nemrégiben bemutatott, új elektromos modellváltozatot ünnepli. A prémium kategóriás kisautó újrahasznosított fémből és legalább 81%-ban ISCC-minősítésű műanyag felhasználásával készül*. A Matchbox exkluzív, 1:64 méretarányú, öntött replikája élethű részletekkel idézi meg az ikonikus G-osztályt és egyedi, texturált papír csomagolással rendelkezik.

2024. május 23. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17