"Európai Kiválóság a Multimédiában 2006 Díj"-at nyert hat magyar cég

forrás Prim Online, 2006. március 14. 11:17
Hat magyar vállalat, informatikai vállalkozás tevékenységét jutalmazta "European Seal of Excellence in Multimedia" díjjal az EMMAC nemzetközi szakmai zsűrije.
Az elismeréseket 2006. március 10-én a hannoveri CeBIT kiállításon, a világ legnagyobb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárán adták át a díjazottaknak.

Az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója (European Multimedia Associations' Convention - EMMAC) - az eAccelerator támogatásával - idén negyedik alkalommal osztotta ki az "Európai Kiválóság a Multimédiában Díj"-at (European Seal of Excellence in Multimedia). A kitüntetést - a hagyományokat követve ebben az évben is - három kategóriában (platina, arany, ezüst) ítélte oda az EMMAC zsűrije az ICT és digitális média szektorban sikeresen tevékenykedő vállalatoknak.

Philippe Wacker, az EMMAC főtitkára a díjak átadásakor kiemelte, hogy valamennyi szakmai díjazott egyben olyan sikeres, innovatív vállalkozás is, amely megértette a nemzetközi jelenlét és az erre irányuló marketingmunka fontosságát. Mint hangoztatta: az Európai Multimédia Szövetségek közös feladata, hogy a globális versenyben hatékonyan támogassák tagjaikat a nemzetközi téren történő terjeszkedés elősegítésében. Ennek egyik fontos megnyilvánulása a European Multimedia Accelerator és a hozzá kapcsolódó Európai Kiválóság a Multimédiában Díj.

Az idei 33 díjazottból 13 európai vállalat kapott arany fokozatú elismerést - közöttük egyedüli magyar cégként és a hazai e-learning szolgáltatók közül elsőként az Eduweb Multimédia Rt. 4-en platina, 14-en pedig ezüst díjat vihettek haza, utóbbiak között 5 magyar vállalat is.

Arany díjat kapott:


Ezüst díjat kapott:




A 2006. évi nyertesek teljes listája

A győztesek - az elismerések átvételével - többek között jogosulttá váltak az Európai Kiválóság a Multimédiában Díj logó nyilvános feltüntetésére és elnyerték az Európai Multimédia Fórum egyéves tagságát.
Kulcsszavak: díj CeBIT CeBIT 2006

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59