Az Apple levédeti a "Mobile Me" márkanevet

Milkovits Gábor, 2006. január 14. 12:15
Az Apple kezdeményezte a sokatmondó „Mobile Me” márkanév levédését az amerikai szabadalmi hivatalnál, újabb táptalajt adva az iPod okostelefon készülékekkel kapcsolatos találgatásoknak.
A sajtóban és különféle internetes fórumokon régóta folynak spekulációk arról, hogy az Apple az iPod zenelejátszók, a Motorola ROKR E1 iTunes mobil, illetve ezzel párhuzamosan általában az okostelefonok sikerén felbuzdulva egy iPod/okostelefon hibrid készülék megjelentetését tervezi, és ez most csak megerősödni látszik az újabb lépés fényében. A beadvány szerint a márkanév számítógép-jellegű eszközökkel, mobilkészülékekkel, mobil tartalomszolgáltatással (zene, mozgóképek, játékok, e-mail, azonnali üzenetküldés), televíziózással, illetve mobiltelefonos és műholdas adatátvitellel kapcsolatos alkalmazásokat fedne le.

Mindez igen sokat sejtet, és ennek alapján egyes hírforrások egy multimédiás tartalmakhoz kapcsolódó Apple virtuális mobilszolgáltatás beindítását sem tartják kizártnak. Az Apple részéről egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.
Kulcsszavak: okostelefon iPod Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55