A BT és a HP szövetségben nyújt IT és hálózati szolgáltatásokat

forrás Prim Online, 2005. szeptember 9. 08:48
A BT és a HP ma bejelentette, hogy európai informatikai és hálózati szolgáltatási szerződést írt alá a Hertz Europe Ltd-del. Az öt évre szóló szerződés lehetővé teszi a Hertz számára, hogy a BT és a HP által először 20041-ben bejelentett stratégiai szövetség előnyeit élvezze.
A BT és a HP együtt nyújt széleskörű informatikai és hálózati szolgáltatást a Hertz-nek. Ez magában foglal egy internet protokoll (IP) alapú virtuális magánhálózatot (VPN) 2 , amely a DSL elérési technológiát alkalmazza a Hertz vállalati központok és a több mint 1.100 európai kölcsönzőhely összekapcsolására. Emellett a BT és a HP több mint 5.000 asztali készüléket, 3.000 nyomtatót és 148 szervert támogat, és biztosítja a Hertz központ és a kölcsönzőhelyek között a kimenő hangszolgáltatásokat. A BT és a HP biztosítja a Hertz központi foglalási rendszerébe érkező hangszolgáltatásokat és a központilag irányított e-beszerzési rendszert is.

A Hertz továbbá az általános és szabványosított informatikai és hálózati szolgáltatások előnyeit is élvezheti, valamint egyenletes szolgáltatási szintekhez és jelentésekhez jut. A szerződés a Hertz Europe Ltd. egyesült királyságbeli, franciaországi, németországi, spanyolországi, olaszországi, belgiumi, luxembourgi, svájci és hollandiai vállalati működését öleli fel.
Kulcsszavak: hálózat +céginfo HPQ BT

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52