Novell műszaki támogatás a VMware termékeihez

forrás Prim Online, 2005. augusztus 29. 09:23
A Novell és a VMware kiterjeszti meglévő partnerkapcsolatát, és közös fejlesztéseket, új technológiai megoldásokat, szolgáltatásokat, valamint kibővített vásárlói támogatást biztosítanak.
A VMware virtuális infrastruktúra napjaink vezető adatközpont-virtualizációs megoldása, több mint 10 000 nagyvállalati ügyféllel rendelkezik, amelyből 80-an a száz legnagyobb céget tartalmazó Fortune 100 listán is szerepelnek. A Novell és a VMware a megállapodásuk értelmében új megoldásokat szállítanak a Novell ügyfeleinek a szerverkonszolidációra, verzióléptetésre, kiszolgálásra, leállás nélküli karbantartásra és a dinamikus munkaterhelés optimalizálására. Ez az ügyfelek meglévő infrastruktúrájának jobb kihasználtságát és műszaki befektetéseik nagyobb megtérülését eredményezheti.

A Novell támogatni fogja az adatközpont infrastruktúrájára épülő virtuális megoldásokat a vezető termékeit használó ügyfelek számára. Ezek a termékek a SUSETM Linux Enterprise Server, az Open Enterprise Server, a NetWare, az eDirectoryTM, a ZENworks és a GroupWise. A Novell mostantól vállalati szintű műszaki támogatást biztosít a VMware termékeihez, ezzel ügyfeleinek egypontos támogatást kínálva. Emellett a VMware és a Novell létrehoztak egy programot, amely biztosítja, hogy a SUSE Linux-alapú partnermegoldások széles körben elérhetők legyenek az ügyfelek számára. Ennek a programnak a kísérleti stádiumában a Novell több mint 5 000 Novell Open Enterprise Server és SUSE Linux Enterprise Server környezetet osztott szét VMware virtuális gépekre az ügyfelek általi értékelés, a fejlesztés és a megoldások tesztelésének leegyszerűsítése és meggyorsítása érdekében. A Novell továbbá VMware termékeket integrált virtualizációs tanácsadói módszertanába, valamint tervezési, tanácsadási és integrációs szolgáltatásokat biztosít majd azokhoz a Novell megoldásokhoz, amelyek a VMware virtuális infrastruktúráján alapulnak.
Kulcsszavak: VMware Novell

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A régiós pénzügyi vezetők harmada már teszteli a generatív AI megoldásokat

Közép-Európában már minden harmadik szervezetnek közvetlen tapasztalata van a generatív mesterséges intelligenciával, és mindössze a vállalatok négy százaléka várja passzívan, hogy a versenytársak tegyék meg az első lépést. A régióban négyből három pénzügyi vezető (73%) véli úgy, hogy az AI fontos a vállalatuk stratégiája szempontjából. A Deloitte legfrissebb CFO felmérése szerint a megkérdezett pénzügyi vezetők fele költségcsökkentést vár a mesterséges intelligencia bevezetésétől. 

2024. május 11. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36