Bővülő [freemail] szolgáltatások

forrás Prim Online, 2005. július 4. 11:04
Július elejétől megújul az [origo] internetes portálhoz kapcsolódó [freemail]. A [freemail] extrában nyílik lehetőség akár 1 GB-os fájl elküldésére.
Megújul és több szolgáltatást foglal magába a [freemail] extra szolgáltatása. Az előfizetőknek 1 GB-ra emelkedik a felhasználható tárhely az elektronikus postaládájukban, továbbá e szolgáltatás használói akár 1 GB-os fájlt küldhetnek az internetes levelezőrendszeren keresztül.

Az óriáslevél funkció mellett nő az alaplevélként küldhető levelek, illetve az egyes fogadható levelek mérete is, ezek egyaránt 10-10 MB-ra változnak.

A kéretlen levelek ellen 5 fokozatú skálán állítható spamszűrést vehetnek igénybe a felhasználók. Az igényeknek és a spamek erősségének megfelelően az előfizetők mappába gyűjtethetik vagy teljesen blokkoltathatják a nem kívánatos, többnyire reklámtartalmú leveleket.

A megújulással egy időben, egy nyári akció keretében a [freemail] extra szolgáltatásra július végéig előfizetők 1 hónap havidíjáért - azaz ötszáz forintért - 3 hónapig vehetik igénybe a plusz tárhelyet, az óriáslevél szolgáltatást és a spamszűrést. A [freemail] extra szolgáltatásra a felhasználók bankkártyás fizetéssel, SMS-ben vagy hamarosan T-Mobile mobil vásárlással fizethetnek elő. Újdonság az is, hogy a szolgáltatások 3, 6 és 12 hónapos konstrukcióban is megrendelhetők.

Változások történnek a [freemail] levelezőrendszerében is. Emelkedik az ingyenesen felhasználható tárhely a több mint 2,18 millió postafiókban, a jelenlegi 5 MB helyett 25 MB-ot tárolhatnak díjmentesen az elektronikus postaládákban. A küldött levelek maximális mérete 1 + 1 MB-ról 5 MB-ra, a fogadott leveleké pedig 10 MB-ra nő.

Újdonság a spamszűrés bevezetése, az új szolgáltatás védelmet nyújt a kiemelten és az egyértelműen gyanús kéretlen levelek ellen. A [freemail] nóvumai közé tartozik, hogy a több postafiókkal rendelkező felhasználók egyszerűbben kezelhetik párhuzamosan levelesládáikat, az új belépők regisztrációját pedig alternatív felhasználónevek felajánlásával segítik. Változik a [freemail] külseje, belépési oldala is, megkönnyítve ezzel annak használatát.
Kulcsszavak: Freemail Origo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05