HP Integrity Szoftver Fejlesztői Fesztivál – másodszor

Kovács Attila, 2005. április 19. 14:44
Május 4-én és 5-én a HP Magyarország második alkalommal rendezi meg Budapesten, partnereivel (Microsoft, Oracle, BEA, SAS, Intel) közösen a HP Integrity Szoftverfejlesztői Fesztivál elnevezésű konferenciát/ alkalmazás-portolási versenyt.
A HP Integrity szerverekre való portolásokhoz idén is meghívják a tavaly már részt vett 50 fejlesztő céget, illetve további 20 olyan szoftvert fejlesztő vállalkozást, amelyek nem képviseltették magukat 2004-ben. A rendezvény mai sajtótájékoztatóján az is elhangzott, hogy a fesztiválra megjelenik az a katalógus, amely az eddig elérhető alkalmazások találhatók. A katalóguson kívül az alkalmazások egy regionális intranet oldalra is felkerülnek, ahonnan a régió viszonteladói és a régióban működő HP irodák is javaslatot tehetnek ügyfeleiknek. További újdonság, hogy idén az ügyfelek részére is nyitott lesz a rendezvény. A konferencián a következőkre adnak várhatóan az illetékesek választ: nemzetközi és hazai szoftverek elérhetősége HP Integrity platformon; adatbázis, ERP rendszer, adattárház HP Integrity szerverre való konszolidálásának előnyei; az Intel processzorfejlesztés stratégiája; MS, Oracle, BEA és SAS nemzetközi szoftverfejlesztések; a HP 64-bites szerverfejlesztési stratégiája; a rendszerbiztonság lépcsőfokai; a hazai kkv vállalkozások kilátásai az EU-ban és itthon; az Itanium processzorra épülő HP Integrity szervercsalád jelentősége, jövője.

A rendezvényen minden fejlesztő résztvevő kap egy Integrity szervert, amelyet haza is vihet, a portolás befejezése céljából. A fesztivál idején a fejlesztői környezetek speciális áron lesznek kaphatók.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17