Technikai problémák az iPod minivel

Milkovits Gábor, 2004. április 13. 20:45
Néhány iPod mini vásárló problémákról számolt be a népszerű mp3 lejátszók fejhallgató-csatlakozójának működésével kapcsolatban. Az interneten panaszkodó felhasználók zenehallgatás közben fellépő csikorgó hangokról írnak leveleikben.
A probléma, amely több, az iPodlounge weboldalon megjelent levélben visszaköszön, a fő áramkörlap és a fejhallgató-aljzat összeköttetésénél lép fel. Egy felhasználó szerint a lejátszó alumíniumból készült háza a fejhallgató-csatlakozó többszöri csatlakoztatásának és eltávolításának hatására könnyen eldeformálódik, aminek következtében a fenti összeköttetésért felelős fémpeckek is megsérülhetnek. A gond a legtöbb fogyasztó szerint 35-40 napos használat után jelentkezett.

Az Apple szóvivője azt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban, hogy ők csupán néhány elszigetelt esetről tudnak. A vásárlók megnyugtatására azt is hozzátette, hogy a készülékekre 1 éves garancia vonatkozik, illetve a vételtől számított 90 napig ingyenesen igénybe vehető telefonos műszaki segítséget is nyújtanak a felhasználóknak. A gyártó egyébként nemrég halasztotta későbbre a lejátszók Amerikán kívüli bevezetését, a vártnál nagyobb hazai kereslet miatt és azért, mert a beszállítótól nem érkezett időben elegendő mennyiségű, a lejátszókhoz tartozó 4 gigabájtos merevlemezes meghajtó.
Kulcsszavak: lejátszó MP3 Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36