Alcatel One Touch 715

Kollár Csaba, 2002. szeptember 10. 20:08
Itt az ideje, hogy kinyisd a szemedet - szólítja meg az Alcatel a One Touch 715-ös modelljét reklámozó kommunikációs kampányában a fogyasztókat.
A vállalat legújabb modellje GPRS-kompatibilis, felsőkategóriás mobiltelefon. Az Alcatel úgy jellemzi készülékét, mint amelyik külsejét tekintve hasonlít a felső kategóriában található üzleti modellekhez, ugyanakkor egy vakmerő, a 70-es évek retrohangulatát idéző formát is kivehetünk belőle.

A 88 grammos készülék legfontosabb előnye a nagyméretű képernyő. E képernyő tág teret biztosít ahhoz, hogy megvalósítsuk rajta egyéni elképzeléseinket, így a felhasználó könnyen tudja saját elvárásai szerint beállítani szinten minden funkciót.

Lehetőségünk van többek között:

- A WAP 1.2.1 és az EMS 4.0 protokollokon keresztül ikonokat, csengőhangokat, animált ikonokat, fényképeket letölteni -

- Polifonikus (16 hangszer) csengőhangokat beállítani -

- Egyéni képeket rendelni a hívásokhoz, így könnyen azonosíthatóak a nekünk telefonáló ismerőseink -

- Egyéni csengőhangot rendelhetünk a hívókhoz -

A képernyő egyébként 100 x 150 pixel nagyságú, kék háttérvilágítású, és négy szürkeárnyalattal rendelkezik. Egyszerre 10 sor szöveget jeleníthetünk meg. Lehetőségünk van arra is, hogy ráközelítsünk a megjelenített információra. Az Alcatel - olvasható közleményükben - azért választotta az XXL méretű kijelzőt e modelljében, mivel kutatásai szerint a nagyobb képernyő hatványozottan nagyobb élményt nyújt a készülék használatakor, illetve a játékoknál.

A One Touch 715 egy mini PDA funkcióit is tartalmazza. Eltárolhatjuk benne 800 személy adatait, beállíthatunk 1000 találkozási időpontot, 60 “meg kell csinálni" feladatot, így elég hely van ahhoz a készülékben, hogy maximálisan kiszolgálja az üzleti felhasználókat. A mobilunkban levő adatokat a PC-n levő adatokkal szinkronizálhatjuk vagy egy soros kábel, vagy egy infravörös interfészen keresztül. A beépített számológép, az Euro átváltó, az időzónákhoz igazodó óra egyaránt kényelmünket szolgálja.

A One Touch 715-t üzenetrögzítőként is használhatjuk: 20 hangüzenetet, üzenetenként 60 másodpercben rögzíthetünk. A fejlett hangtechnológiának köszönhetően 20 funkciót hangvezéreltté tehetünk.

A készülékben három olyan játék található, mely interaktív hálózati környezetben lehetővé teszi, hogy egyszerre két ember játsszon egymással.

A One Touch715 szeptember folyamán 249 Euros áron lesz kapható.

Kulcsszavak: mobiltelefon Alcatel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59