Szünetel az Ingyenlotto - jön a Fotexnet Kaszinó

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 3. 13:59
A Fotexnet Kft. hamarosan több mint 17 pontnyerő játékot indít el a Fotexnet Kaszinóban. A site átalakítása miatt felmerülő problémákat elkerülendő, a Fotexnet úgy döntött, hogy a fejlesztések ideje alatt szünetelteti az Ingyenlotto játékot.
"Az Ingyenlotto egy éves működése alatt szerzett tapasztalatokat olyan új játékok létrehozására szeretnénk felhasználni, melyek még több szórakozási és nyerési lehetőséggel örvendeztetik meg játékosainkat." - nyilatkozta Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezetője.

A Fotexnet Kaszinó megnyitásáig mintegy két hónapot még várni kell.

Az Ingyenlottón a legutolsó tippeket a játékosok november 30-án éjfélig küldhették el, a legutolsó sorsolás december 1-jén, szombaton volt a Magyar ATV Nap-kelte műsorában.

Az Ingyenlottóhoz egy éves pályafutása során 250 ezer regisztrált játékos csatlakozott, a beérkezett tippek száma túllépte a 17 milliót. A játékosok közül 28 ezren nyertek, a megnyert összeg az elmúlt egy év alatt elérte a 70 millió forintot.

A Fotexnet regisztrált felhasználói címére 250 millió forint összértékű ajándékbónt küld. Így azok a játékosok is részesülhetnek a több millió forintból, akiknek az egy év alatt esetleg nem sikerült nyerniük.

"Karácsony alkalmából a Fotexnet Kft. szeretné megajándékozni regisztrált játékosait és egyúttal szeretne köszönetet mondani, hogy egy éven keresztül rendszeres látogatói voltak az Ingyenlottonak és a Fotexnetnek." - mondta Porkoláb Péter.

A Fotexnet a karácsonyi vásárlási rohamra már szeptemberben megkezdte a felkészülést. Fejlesztésekbe kezdett, szeptembertől a megújult áruház már új hardver és saját fejlesztésű szoftver alapokon működik.

A vásárlói igényeket felmérve a Fotexnet több ezer új termékkel bővítette áruválasztékát, az új termékkategóriák felkerülésével új áruházak nyíltak az oldalon. Legfiatalabb közülük a Tefal Store és a FotexFilm.

A Fotexnet rövidesen még több új áruház nyitására készül, helyet biztosítva ezzel olyan népszerű és kedvelt termékeknek, melyek hazai internetes forgalmazása idáig még nem volt megoldott.

Kulcsszavak: website Fotexnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38