Ők most Magyarország 10 legjobb munkáltatója az alkalmazottak véleménye alapján

forrás: Prím Online, 2024. január 23. 19:16

A Munkahelyeink.hu nemzetközi karrier platform nyilvánosságra hozta a legkedveltebb munkaadók toplistáját. A Top Employers Hungary jelenleg az egyetlen független rangsor, amely kizárólag a munkavállalók értékelésén alapul. A platformon a legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország, és a Harman Magyarország.

A Munkahelyeink.hu 2024-ben harmadik alkalommal készítette el Top Employers Hungary listáját, amely kizárólag a korábbi és jelenlegi alkalmazottak véleménye alapján állapítja meg Magyarország legkedveltebb munkahelyeinek rangsorát.

 

A kezdeményezés célja, hogy hiteles információt nyújtson a munkakeresőknek a munkahelyekről, valamint maguknak a munkaadóknak is visszajelzést adjon a munkáltatói márkaépítés területén végzett tevékenységük eredményéről.

 

 

A rangsor átlátható módszertan alapján, valódi munkavállalói visszajelzésekre épül[BB1] . Az összesített pontszám 70%-a az általános értékelésből, valamint öt, egyenként 6%-ot érő kritériumból áll össze (bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek).

 

A felmérés a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakban adott értékelések alapján készült. A listára csak azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

 

A 10 legmagasabbra értékelt munkáltató jelenleg a következő:

          1.     Yettel Hungary

          2.     Pepco Hungary

          3.     Harman Hungary

          4.     METRO Hungary

          5.     Coca-Cola HBC Hungary

          6.     PENNY

          7.     dm Hungary

          8.     JYSK Hungary

          9.     Erste Bank

          10.  Audi Hungaria

 

„Hatalmas elismerés, hogy jelenlegi és korábbi kollégáink is büszkék a munkájukra és a munkakörnyezetre, amiben a mindennapjaikat töltik. Az pedig, hogy ezt – egyéni indíttatásból –szívesen értékelik egy független szakmai felületen, külön öröm számunkra. Nem ritkán olyan munkatársak térnek vissza hozzánk, akik korábban már dolgoztak velünk – ez szintén fontos visszaigazolás arról, hogy kiemelkedő hazai munkahelynek számítunk. Bízunk benne, hogy az értékelés, amit most kaptunk, inspirálja majd azokat is, akik még csak gondolkodnak arról, hogy a jövőben hozzánk jelentkezzenek” – mondta Szalai Enikő, a Yettel Magyarország HR vezérigazgató-helyettese. 

 

Szalai Enikő

 

„Az idei rangsor szereplői és azok sorrendje jelentősen eltér az előző évek eredményeitől, amiből arra következtethetünk, hogy a munkáltatók egyre inkább felismerik a munkáltatói márkaépítés jelentőségét. Ebben a tekintetben az elmúlt időszakban határozott elmozdulásnak lehettünk tanúi, a munkaadók komoly erőfeszítéseket tesznek és egyre több erőforrást is fordítanak erre a célra annak érdekében, hogy minden tekintetben a lehető legmagasabb színvonalú munkakörnyezetet biztosítsák az munkavállalóiknak” – mondta el Costin Tudor, a Munkahelyeink.hu ügyvezető igazgatója.

 

Costin Tudor

 

Bár a korábbi évek eredményeit összevetve az idei listával a rangsor igen gyorsan változik, az biztosan elmondható, hogy a telekommunikáció, az autóipar és a nagy élelmiszer-áruházláncok szegmense folyamatos és kiemelt helyet foglalnak el a listán. A Yettel Magyarország közel 3 millió ügyfelével hazánk egyik vezető mobil szolgáltatója,  a Pepco diszkonthálózat jelenleg több mint tizenhárom európai országban van jelen és gyermekruházati, lakberendezési termékeik rendkívül népszerűek a vásárlók körében. A Harman világelső a hálózati autózás, fogyasztói és professzionális audio- és világítástechnikai megoldások területén. 

 

A Munkahelyeink.hu-t üzemeltető WhereWeWork platform Kelet-Közép-Európa, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platformja, több mint 1,5 millió felhasználóval csak a kelet-közép-európai régióban. Az oldal több mint 200 000 regisztrált alkalmazottal és 850 regisztrált vállalattal rendelkezik Magyarországon. A Munkahelyeink.hu-ra a munkavállalók ingyenesen regisztrálhatnak, míg a cégek számára éves előfizetéssel érhetők el az oldal által nyújtott szolgáltatások.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50