Partnerséget jelentett be a Pinterest és a Httpool by Aleph

forrás: Prím Online, 2023. július 31. 11:27

Bejelentette együttműködését a Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata és a Pinterest, vizuális inspirációs platform. A partnerséggel a Httpool by Aleph ügyfélköre a közép- és kelet-európai régióban is megismerheti a Pinterest hirdetési megoldásait. A Httpool by Aleph feladata az ügyfelek kezelése és támogatása azokban az országokban, ahol a Pinterest hirdetési szolgáltatásai jelenleg nem elérhetőek. A régióban működő ügyfelek mostantól közvetlenül érhetik el a Pinterest aktív közönségét – olyan csoportokhoz szólhatnak, akik különböző márkákból szeretnének inspirálódni a platformon.

Havonta több mint 460 millióan keresik fel a Pinterestet, hogy különböző termékeket és szolgáltatásokat fedezzenek fel, öltözködési- és lakberendezési tippeket találjanak, vagy a következő nyaralásukhoz merítsenek ihletet.  A hirdetők is szeretnének ennek a felfedezésnek részesei lenni, ez pedig azonos a felhasználók céljaival, akik különböző márkákat keresnek az inspirációs folyamathoz. A Httpool by Aleph először kínál ügyfeleinek olyan hirdetési lehetőséget a Pinteresten, ahol legfontosabb közönségüket érhetik el, végig támogatva őket a felfedezéstől a döntésükig.

 

 

„A Pinterest egyedülálló, a teljes digitális marketing eszköztárat lefedő platform, ahol a hirdetések egyedi tartalomként szolgálhatnak. Izgatottak vagyunk az együttműködés kapcsán, biztosak vagyunk abban, hogy új értékeket nyújtunk a felhasználóinknak. A Pinterest a hirdetőket azokkal a fogyasztókkal kapcsolja össze, akik saját elhatározásból szeretnék megismerni a márkákat. A Httpool by Aleph széles ügyfélkörének globális elérése segít új partnereket hozni a platformra, és lehetővé teszi, hogy még relevánsabb tartalmakkal szolgáljunk látogatóinknak" – mondta el Bill Watkins, a Pinterest CRO-ja.

 

„Nagyon örülünk, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetjük 21 000 vállalkozásból álló hálózatunkat, akik így tovább növekedhetnek és még jobb eredményeket érhetnek el. A Pinterest egy differenciált platform, ahol a felhasználók aktívak és vásárolni jönnek. Ügyfeleinknek most lehetőségük nyílik, hogy a márkaismertség növelésétől a vásárlási konverziókig mindent elérjenek a platformon, miközben a Pinterest számára hozzáférést biztosítunk a világ leggyorsabban növekvő piacaihoz" – mondta el Gaston Taratuta, az Aleph alapítója és vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38