Bővít és hosszabbít a GLP régi partnere Gyálon

forrás: Prím Online, 2023. június 21. 20:32

Másfélszeresére bővíti korábban bérelt raktár- és irodaterületét a HOPI a GLP Gyál Logisztikai Központban. A parkot üzemeltető GLP ezzel egy időben jelentős szerződéshosszabbításról szóló megállapodást is kötött a belföldi és nemzetközi szállítmányozás, valamint a raktározás területén tevékenykedő szolgáltatóval.

A HOPI a GLP egyik legrégebbi hazai partnere. A logisztikai ingatlanok, a digitális infrastruktúra és a megújuló energiák terén tevékenykedő globális befektetéskezelő csoport 2020-ban jelent meg a magyarországi piacon egy hatalmas közép-kelet-európai ingatlanportfólió akvizíciója nyomán. Azóta több jelentős fejlesztést hajtott végre, jelenleg elsősorban Szigetszentmiklós térségében aktív, ahol több ütemben összesen mintegy 180 ezer négyzetméternyi első osztályú létesítményt hoz létre.

 

A GLP ingatlanállományának fontos jellemzője a stratégiai elhelyezkedés: nagyvárosok vonzáskörzetében, frekventált csomópontok, közúti gyorsforgalmi útvonalak közvetlen közelében találhatók. Ezek az ismérvek a már meglévő ingatlanok esetében is fennálnak, a GLP Gyál Logisztikai Központ Budapest belvárosától mindössze 23 kilométerre, az M5 autópálya mentén, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelében helyezkedik el.

 

 

A HOPI Hungária Logisztikai Kft. több mint 15 éve működik Gyálon. A jelenlegi, mintegy 5000 négyzetméternyi raktár- és irodaterületet magában foglaló bérleménybe 2022 júniusában költözött a vállalat, és máris eljött a bővítés ideje. A minap aláírt megállapodás szerint a HOPI csaknem 2500 négyzetméteres újabb egységet vesz birtokba.

 

Fekete Attila, a HOPI Hungária Logisztikai Kft. értékesítési igazgatója kiemelte: „A GLP-vel ápolt jó kapcsolatunk megkönnyítette a dolgunkat, amikor a GLP Gyál Logisztikai Központban való hosszabbításról és bővítésről döntöttünk. A proaktív, együttműködő hozzáállás, amellyel a GLP a bérlői elvárásokat kezeli, az épületeik magas műszaki és fenntarthatósági színvonala, valamint stratégiai elhelyezkedésük mind-mind nagy előnyt jelentenek.”

 

Kerekes István, a GLP Hungary országigazgatója elmondta: „A GLP üzleti filozófiájának fontos tényezője a hosszú távú perspektíva. Az épületeink általában a szokásosnál tovább maradnak a portfóliónkban, és saját dedikált szakembereink gondoskodnak az üzemeltetésükről is. Ez a megközelítés kedvez a szoros és hosszú távú partnerkapcsolatok kialakításának. Az utóbbi évek szerződéshosszabbításai és bővítései azt mutatják, hogy képesek vagyunk megfelelni ügyfeleink növekvő elvárásainak a folyamatosan növekvő bérleti díjak mellett is.Úgy vélem, hogy munkánk eredményességét jól jelzi, hogy számos bérlőnk évek óta velünk együtt növekszik, bármekkora méretű létesítményről legyen is szó.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55