Érkezik az első Creative Business Day, ahol az Év Kreatívipari Startup díj is átadásra kerül

forrás: Prím Online, 2023. május 15. 11:18

A Creative Business Cup több, mint 50 ország részvételével az innovatív és kreatív startupok legnagyobb versenye világszerte. Ez a startup verseny lehetőséget kínál a résztvevő vállalkozások számára, hogy tanuljnak, fejlődjenek és építsék vállalkozásukat szakmai támogatás és nemzetközi kapcsolatrendszer révén.

A Creative Business Cup Hungary egy évente megrendezésre kerülő, a hazai kreatív iparban tevékenykedő vállalkozásoknak, startupoknak, innovátoroknak szóló üzleti verseny. A Creative Business Network égisze alatt megvalósuló versenysorozat magyarországi fordulójára egészen május 19-ig várják a jelentkezéseket. Az első Creative Business Day keretében megrendezett pitch versenyen kerül kiválasztásra a hazai forduló győztese, aki Magyarországot fogja képviselni a június 5-i Creative Business Cup Global Final eseményén Koppenhágában.

 

 

Az újbudai  Adaptér támogatásával, a Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében kerül megrendezésre az első Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár másodjára megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett izgalmas programelemekkel készülnek a szervezők. Szakmai panelbeszélgetések, kreatív technológiai bemutató és networking lehetőségek várják a résztvevőket. Az eseményen bemutatkoznak a Kreatívipari Találkozó eseménysorozatban közreműkődő szereplők, emellett olyan érdekes kezdeményezésekkel és projektekkel is megismerkedhet a közönség, mint a Insert, vagy a Budapest Tuning és ezek kreatív, kulturális és közösségi aspektusai. Az eseményhez szakmai partnerként csatlakozott a MOME, valamint a Mediaspace.global.

 

 

A jelentkezési határidő 2023. május 19., a verseny hazai fordulójának időpontja pedig 2023. május 23. A verseny felhívással kapcsolatban további információt, az alábbi oldalon található: https://techinthecity.hu/cbc-23. A pitch esemény központi rendezvényén, a Creative Business Day-en való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59