Ötszáz felett az eMAG easyboxok száma

forrás: Prím Online, 2022. június 27. 20:55

A dunaharasztin épülő automatizált raktárbázis bejelentése mellett egy másik fontos mérföldkövet ért el az eMAG-Extreme Digital: a vállalat easybox csomag automatáinak száma elérte az 529-et, és néhány napja már jutányos, egységesen 690 forintos áron lehet rendelni bele az eMAG Marketplace-en árusító kereskedők automatába kézbesíthető méretű és tömegű termékeit is.

A Magyarországon 2020. végén elindított eMAG easybox csomagautomata-hálózat a napokban bejelentett új dunaharaszti raktárbázis mellett az eMAG-Extreme Digital másik fontos stratégiai pillérje, hiszen egy-egy automata akár több mint 50 megrendelést is képes kiszolgálni, így az online vásárlás jelenlegi leginkább környezetbarát lehetőségét kínálja. A csomagautomata-hálózat bővítése gyorsan halad: 2022. elejére a magyarországi automaták száma elérte a 450-et, jelenleg pedig országszerte 529 helyszínen működnek easyboxok – lefedve az összes megyét. 

 

Egységes díjért lehet csomagautomatába rendelni a piactérről

Az easyboxszal kompatibilis méretű és tömegű*  termékek átvételére egyre többen használják a csomagautomatát: tavaly nyár elejéhez képest négyszer annyi terméket rendeltek csomagautomatába az eMAG.hu-ról június eddigi részében.  Néhány napja pedig már az eMAG Marketplace-en árusító magyaroszági és romániai kereskedők termékeit is lehetséges easyboxba kérni egységesen bruttó 690 forintért.

 

Az egységes és jutányos csomagautomatás kiszállítási díj bevezetése révén az eMAG Marketplace-en jelen lévő kézműves termékek és kis- és középvállalatok által forgalmazott cikkek egyaránt vonzóbbá és könnyebben elérhetővé válhatnak a hazai vásárlók számára, hiszen számos esetben a korábbinál jóval kedvezőbbé válik a kiszállítás költsége, de legtöbb partner esetében az eMAG támogatása révén elve most vált egyáltalán lehetővé ez a szállítási mód. 

 

 

Ha nem jó a cipő, csak vissza kell vinni az automatába!

A ruhaneműk és cipők online forgalma az utóbbi másfél évben stabilan növekszik az eMAG.hu-n: ez egy speciális kategória, sok esetben csak a ruha vagy lábbeli felpróbálása során derül fény arra, hogy megfelelő-e a mérete. 

 

Online ruhavásárlás esetén különösen praktikus, de más csomagautomatával kompatibilis méretű és tömegű termék esetében (ezek teljes listája itt olvasható) élni lehet az eMAG.hu-n néhány hete elérhető Fast refund szolgáltatással. Ha a megrendelt, majd 30 napon belül visszaküldött, eMAG-Extreme Digital által forgalmazott termék árát az eMAG.hu-n online bankkártyával fizette ki a vásárló, és easyboxon keresztül küldi vissza azt, 30 percen belül visszakapja a vételárat. 

 

________________

* Az ajánlat a 44,5 x 47 x 39 cm méretet és 20 kg súlyt meg nem haladó termékekre érvényes és csak a magyarországi és romániai forgalmazókra érvényes az emag.hu-n.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05