Az Év Beszerzési Csapata Díjat is megkapta a budapesti Continental

forrás: Prím Online, 2022. május 31. 13:54

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) több kategóriában meghirdette és odaítélte a magyar beszerzési és logisztikai szakma legnívósabb elismerését. Az Év Beszerzési Csapata Díjat a budapesti Continental Automotive Hungary Kft. Termelő gép és Épület beruházás beszerzési csapata érdemelte ki.

Az MLBKT 2022-ben meghirdette a 2021-es Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere, illetve Beszerzési Csapata és a Logisztikai Kiválóság Díjat, melyeket szakmai szempontokat mérlegelve ítéltek oda. A díjat ünnepélyes keretek között 2022. május 24-én este, az MLBKT díjátadó gálaestjén adták át Budapesten, a Kopaszi-gáton található Öbölházban.

 

 

„A csapat számos innovációt hajtott végre az elmúlt években agilis módszertannal. Többek között kezdeményezésünkre egy cégcsoport szinten is egyedülálló applikációt fejlesztettek, amely a termelőgépek műszaki hibabejelentésére és a hibák nyomon követesére szolgál. Továbbá, a beszállítók értékelését projektenként végezzük, amely így sokkal hatékonyabb és eredményesebb. Törekszünk a klasszikus beszerzési tevékenységen felül újfajta előnyöket nyújtó megoldásokat szállítani a mérnöki és telephely felügyeleti csapatok felé. Kiemelkedő teljesítményt nyújtani ilyen változó környezetben rendkívül tehetséges és elkötelezett kollégákkal együtt lehetséges” – mondta el Kékesi-Palya Tímea, a budapesti Continental Termelőgép és Épület beruházási csoport beszerzési vezetője. 

 

„A külső körülményektől függetlenül is kulcstényező és létkérdés jól felkészült szakemberekkel dolgozni. Ez igaz az ellátási lánc területre is. A cselekvőképes beszerzési csapatunk nagyban hozzájárul a gyártási tevékenységünk versenyképességéhez. Büszkék vagyunk rá, hogy a Continental budapesti gyárának beszerzési csapata kiérdemelte a MLBKT elismerését” – hangsúlyozta Dr. Keszte Róbert, a budapesti Continental ügyvezető igazgatója. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38