Robban az iFaktor influenszer fesztivál

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 22. 10:46

A hazai influenszerek és rajongótáboruk kapcsolatát is erősíti a HG Média Csoport és a Miracoloso Event által szervezett közönség találkozó és szakmai hétvége, ahol nemcsak személyesen lehet  TikTok, Instagram, Youtube sztárokal találkozni, de a gyermekükért aggódó szülők is mélyebb betekintést és tanácsokat kaphatnak a közösségi média világával kapcsolatban. 

Új fesztiválsorozat indul útnak augusztus 28-29-én Budapesten, a MOM Sport csarnokban. A fergetegesnek ígérkező közönségtalálkozó elsődleges célközönsége a közösségi média fogyasztók egyre növekvő tábora, akik a kétnapos rendezvényen a legismertebb szereplőkkel, influenszerekkel személyesen is találkozhatnak. Ugyanakkor a szervezők kiemelt figyelmet szentelnek a szülői korosztályra is. A nekik tervezett programok segítenek számukra eligazodni ebben a számukra idegen, ám gyermekeiken keresztül életüket jelentősen befolyásoló világban. 

 

 

TikTok, Instagram, Youtube, Twitch - több, mint ötven kimagasló influenszerrel és gamerrel találkozhatnak az érdeklődők és készíthetnek velük közös fotót - vagy éppen beszélgethetnek velük a VIP lounge-ban. A fellépők, szereplők között lesz  Hollósi Jázmin, WhisperTon, Lady Szomjas, Makk Adri, Schobert Lara, Forstner Csenge, Zsozé Atya, Csecse Attila, Sütő Karcsy, Trunk Tomi, Csonka András, Bereznay Dániel, Kiss Ádám és még sokan mások. 

 

Délelőttönként pedig a közönségtalálkozók mellett a Star Wars jelmezes tagjaival is találkozhatnak az érdeklődők. Lesz szinkronverseny, táncbemutató, TikTok tehetségkutató, rövid beszélgetések ismert és sikeres influenszerekkel, könyvdedikálás, edukációs előadások szülőknek (szakjogászokkal, generációs szakértőkkel, pszichológusokkal, social média szakértőkkel lehet majd beszélgetni). A délutáni, esti programokban a zenei előadók legfrissebb generációjának képviselői - mint  Burai Krisztián, T Danny, Valmar Duó, Brno X Spacc, Miskovits Marci - lépnek fel. 

Kulcsszavak: iFaktor influenszer

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

A munkavállalók véleménye alapján idén a Lufthansa Systems Hungária lett a hazai IT szektor legvonzóbb munkaadója

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 12:59

Feltuningolva, hazai sztárokkal érkezik a Marsra magyar! második évada az RTL-re

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című óriási sikerrel futó dokukomédia második évada, május 19-től az RTL-en lesz látható. A Hajnal-Vasad Kft. feltuningolt mindennapjait újabb 7 epizódban ismerhetik meg a tévénézők.  

2024. május 10. 11:28

Európai akciók a kibocsátásmentességért

Az Európai éghajlati paktum 2020-ban jött létre az Európai Bizottság kezdeményezésére. Fontos eszköze annak a célkitűzésnek, hogy 2050-re Európa kibocsátásmentessé váljon, megalakulása óta már több mint tízmillió kilogramm szén-dioxid csökkenéshez járult hozzá.  A Paktum évről-évre különböző akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozás hatásainak mérséklésének fontosságára. Ebben az évben többek között fotópályázatot indít a környezettudatos cselekvések bemutatására.

2024. május 10. 09:55

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36