A maximumot várja magától a Team Black Jack

forrás: Prím Online, 2021. július 21. 15:59

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

A Team Black Jack évek óta meghatározó szereplője a hazai katamarán vitorlázásnak. A tíztagú csapat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a sportágban, ebben a formációban több mint 50 eredményes versenyen vettek részt 2014 óta, a Kékszalag dobogójának második fokára kétszer is sikerült felállniuk, most hétvégén pedig második helyezést értek el az 53. Kékszalag verseny főpróbájának számító Fehér Szalag versenyen is. A közelmúltban a vitorlások szintet léptek: a korábbi SL-33 típusú hajót egy nagyobb, Decision 35 márkára cserélték, és csatlakozott hozzájuk az olimpiai bronzérmes és sokszoros Európa- és Világbajnok német kormányos, Roland Gaebler. A Wallis Motor a kiemelkedő nemzetközi eredményekkel rendelkező sportoló számára biztosított egy MINI Countryman JCW ALL4 típusú járművet, illetve a csapat svájci edzőjének szárazföldi közlekedését is támogatta. Hamar kiderült azonban, hogy a márkakereskedőben és a vitorlás csapatban rendkívül sok a közös vonás, és annyira olajozottan ment az együttműködés, hogy idén a Wallis Motor már a MINI és a BMW márkákkal is a Team Black Jack-et szponzorálja.

 

„Technikai sportág révén a legmodernebb anyagokból készült hajókkal versenyzünk, a legkorszerűbb kialakításban. A katamarán felépítésében kiemelt szerepet kap a sebesség és a hozzá kapcsolódó vízközeli élmény, melyet természetesen a sportolók életét védő biztonsági felszerelésekkel egészítünk ki. Ez a szponzoráció lehetővé teszi a hosszabb távú fejlesztéseket is, amellyel biztosíthatjuk, hogy ez a 35 lábas, lenyűgöző hajó versenyképes maradhasson. Az együttműködés révén ráadásul egy olyan kommunikációs közegbe kerültünk, ami a minőséget, a hitelességet és a kiemelkedő eredményeinket is megerősíti” – mondja Nagy R. Attila, a Team Black Jack kormányosa és general managere.

 

 

Dósa Péter, a Wallis Motor marketing vezetője hozzáteszi: „már jóideje gondolkodtunk azon, hogy a BMW mellett a MINI márkával is belevágjunk a versenysportok világába, hiszen annak ellenére, hogy a legtöbben még mindig egy dizájnos és egyedi városi autót látnak benne, a John Cooper Works divízió modelljeiben 306 lóerős motorok vannak, amelyhez 450nm-es nyomaték tartozik - éppen ezt a nagyratörő dinamizmust és versenyszellemet találtuk meg a haza vitorlássport egyik topcsapatában, a Team Black Jack-ben is. Azonnal kiderült, hogy világos céljaik vannak és rendkívül keményen dolgoznak, ez pedig egyezik az általunk képviselt értékekkel. Számos olyan eredményük van, ami a befektetett energiát igazolja, és reméljük idén sikerül behúzni a Kékszalagot”.

 

A Wallis Motor hitvallása – elsőnek lenni – egybecseng a versenysportolóktól elvárt kitartással, kemény munkával és a sikerorientált hozzáállással, így nem véletlen, hogy számos sportágban támogatnak tehetségeket. Márkanagykövetük többek között a kiváló magyar teniszező Babos Tímea és a díjugrató Blaskó Nikolett, támogatják a legjelentősebb hazai lovaspóló eseményeket, valamint a Kincsem Derbyt, emellett évek óta szoros együttműködésben állnak a MotoGP világbajnok Talmácsi Gáborral és 2021-től már az Európa-bajnok autóversenyzővel, Lengyel Ádámmal is.

 

A július 22-én rajtoló Kékszalagnak nagyratörő célokkal nekivágó Team Black Jack és a Wallis Motor a hagyományos szponzoráció mellett több más fronton is izgalmas közös munkára készül, és hosszútávon terveznek egymással.

 

 Az együttműködésről készült beharangozó videó:

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05