PMI díjak projektmenedzsereknek

forrás: Prím Online, 2021. július 18. 16:41

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával. A PMI díjak nemcsak a pályázók saját országában jelentenek elismerést, de lehetőséget nyújtanak a nemzetközi fordulóban való részvételre is. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben két nemzetközi díjat hirdet meg.

•  Az „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj”-at azoknak a szakembereknek az elismerésére hozták létre, akik figyelemre méltó teljesítményükkel és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén. 

•  A „Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj”-at azoknak a fiatal szakembereknek az elismerésére alapították, akik 25 és 35 év közöttiek és munkájukkal már jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.

 

 Miért érdemes pályázni?

•  A díjazottoknak ingyenes részvételi lehetőséget biztosítanak a PMI Budapest, Magyar Tagozat „Art of Pro-jects” évente megrendezésre kerülő, angolnyelvű konferenciáján, ahol az ünnepélyes díjátadóra is sor kerül;

•  Egyéni, lézergravírozott trófeával és oklevéllel ismerik el a teljesítményüket;

•  Választhatnak egy a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet ismereteiknek további elmélyítésére;

•  A nyertesek nevezését biztosítják a nemzetközi PMI pályázati fordulóra, valamint segítik őket az oda benyújtandó pályázat elkészítésében;

•  A nemzetközi shortlistre kerülés esetén - a PMI szponzorálásában - lehetőségük nyílik az Amerikai Egyesület Államokban képviselni a magyar projektmenedzser szakmát, a PMI pályázat feltételei szerint; 

•  A projektmenedzsment területén elért eredményeik, széleskörű nyilvánosságot kapnak a szakmai sajtóban és egyéb fórumokon;

•  A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai rendezvényein előadási lehetőséget biztosítanak számukra;

•  Lehetőséget kapnak a PMI által oktatott egyetemi tantárgyakon, mint vendég oktató, óraadó részt venni, ezzel segítve PMI Budapest egyetemi oktatási munkáját;

•  Meghívják őket a következő évi zsűriben való részvételre, mint bíráló bizottsági tag.

 

Jelentkezés és jelölés feltételei:

•  A díjakra a nevezés, jelölés útján történik. A jelöléshez legalább egy személy hivatalos jelölése szükséges, önmagát senki nem jelölheti a díjra.

•  A jelölteknek nem szükséges PMI és PMI Budapest, Magyar Tagozat tagsággal rendelkezniük.

•  A jelöltek bármilyen területen tevékenykedhetnek: üzleti, kormányzati, nonprofit szervezet, tudományos kör, kutatás, tanácsadás, képzés.

 

További információkat a pályázatok részleteiről az alábbi honlapokon találhatnak:

•  Jelölés a Fiatal Projektmenedzser Szakember Díjra: https://pmi.hu/pmi-budapest-young-professional-award

•  Jelölés az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjra: https://pmi.hu/eric-jenett-project-management-excellence-award

 

A lebonyolítás menete:

•  Jelölési határidő: 2021. augusztus 15.

•  Pályázatok benyújtásának határideje: 2021. szeptember 15.

•  Szóbeli meghallgatás a rövidlistára került pályázóknak: 2021. október második fele

•  Eredményhirdetés: 2021. november 4.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50