A UR+ rendszer egyedülálló környezetet biztosít a cég partnerei számára

forrás: Prím Online, 2021. május 30. 10:14

A Universal Robots+ rendszere egy olyan egyedülálló online felület, amely még könnyebbé teszi a UR robotok telepítését, továbbá új, izgalmas lehetőségeket kínál a fejlesztők, valamint erősebb képességeket a végfelhasználók és forgalmazók számára. A projekt sikerét az a tény is alátámasztja, hogy több mint 322 különböző típusú kiegészítő és végszerszám áll a vevők rendelkezésére

A felhasználók és a fejlesztők számára a UR+ felület számos előnyt biztosít, amelynek két kulcsfontosságú eleme a(z):

Online bemutatóterem

Az online bemutatóterem segítségével megtekinthetők az innovatív végeffektorok, kiegészítők és szoftveres megoldások, amelyek kivétel nélkül tesztelt, bevált, tanúsított plug-and-play tartozékok és garantálják a UR robotokkal történő zökkenőmentes integrációt.

 

Támogatói és marketing felület

Az ingyenes UR+ fejlesztői program technikai támogatást nyújt azoknak a résztvevőknek, akik új UR robot kiegészítőket fejlesztenek a bemutatóterem számára, hozzáférést kínálva ezáltal a folyamatosan bővülő, globális forgalmazói és ügyfélhálózathoz.

 

 

 

Zökkenőmentes integráció a robot távvezérlő egységgel

Már maga a UR távvezérlő egység is leegyszerűsíti a robotprogramozást a telepítők és a végfelhasználók számára. Egyes gyártók típusai azonnal kapcsolatba tudnak lépni a UR szoftverrel. „A UR+ program bevezetése előtt a végfelhasználóknak meg kellett tanulniuk a szkriptek kódolását és az alapvető alprogramok előkészítését, ami azonban legkevésbé sem egyszerűsítette a folyamatot” - mondja Tyler Berryman, a Robotiq telepítési oktatója.

 

Felhasználóbarát szoftver a UR termékcsaládban

Az egyszerűsített programozás nem csak az egyesével történő telepítéseknél lehetséges. A UR+ biztosítja azt is, hogy a szoftverek könnyedén bevezethetők legyenek a termékcsaládon belül. A szoftver és a felhasználói felület változatlan, függetlenül attól, hogy UR3, UR5, UR10 – vagy bármely más tanúsított fejlesztői termék által kerülnek felhasználásra. A szoftver a távvezérlő egység USB csatlakozóján keresztül tölthető fel a robotba, így nem szükséges újra programozni a különféle robotokhoz. Kiválóan működik. 

 

Ingyenes marketing felület támogatja a nagyobb lefedettséget

A UR+ másik nagy előnye, hogy minden partner számára biztosítják a UR értékesítési és marketing csatornáit. Mivel az egyik legismertebb robotcég a piacon, partnereik alkalmazásainak és eszközeinek funkcionalitását az ügyfelek széles körében tudják ismertetni. Ez különösen a teljesen új termékek bevezetésénél jelent nagy hasznot a vállalat számára.

 

Magyarországon tervezett hasznos UR eszközök

Az OnRobot számos, általánosan alkalmazható Plug-and-Produce End-of-Arm Tooling (EoAT) – vagyis azonnal gyártásra alkalmazható robotkar – eszközt gyárt. Innovatív megfogóik, érzékelőik és eszközváltóik segítenek a gyártóknak az együttműködő robotok teljes előnyeinek maximális kihasználásában: egyszerű használat, költséghatékonyság és az emberi munkaerővel való együttműködés. A társaság székhelye Dániában található, de a globális csapattal együtt kidolgozott fejlesztések jelentős része Budapesten zajlik.

 

A fejlesztőik, felhasználók, szállítók és telepítők számára a UR+ felület sokkal többet jelent egy online bemutatóteremnél. „Boldogok vagyunk, hogy UR+ partnerek lehetünk, mert több lehetőségünk van erőforrásaink fejlesztésére” - mondja Sven Schmidt-Rohr, az Artiminds egyik alapítója. „Hozzáférünk a UR teljes rendszeréhez, más UR+ partnerekhez, UR ügyfelekhez és a forgalmazói hálózathoz, ami hatékony módja a hálózatépítésnek, az információ megosztásának és szoftvereket, perifériás berendezéseket, UR robotokat magában foglaló átfogó ajánlatok bemutatásának.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36